Szalvétatechnika

Szalvéta technika

DekupáNyári sál és kalap szalvétatechnikávalzs papírok, ragasztók, lakkok, festékek, struktúrpaszták, médiumok a Hobbyművésztől!

Boltjainkban és Webáruházunkban mindent megtalálnak a szalvétatechnika kedvelői. Papírjaink között a híres olasz Tassotti és Esprimo papírok mellett rengeteg különleges szalvétamintát is találnak, háromhavonta frissülő kínálattal. Többfajta dekupázs ragasztónk között a különféle minőségi- és árkategóriák közül válogathatnak a legegyszerűbb anyagoktól a professzionális felhasználásra fejlesztett anyagokig. A ragasztók mellett széles akrilfesték választékunk is elősegíti a szebbnél-szebb alkotások elkészítését. Azonban festékeink mellett kapható struktúrpasztáinkkal különleges hatások érhetők el, a festékekhez keverhető médiumokat pedig már gyakorlottabb felhasználóknak ajánljuk.

Látogasson el üzleteinkbe, ahol személyesen is megismerheti termékeinket! Hobbyművész honlapunkon pedig rengeteg lépésről-lépésre leírással és fotókkal illusztrált ötlettel segítjük az alkotni vágyókat!

Kifutó dekupázs papírjainkat rendszerint egyet fizet kettőt vihet akciók keretén belül árusítjuk ki, amelyeket webshopunkból is megrendelhetnek illetve üzleteinkben is különféle akciós dekupázs papírokkal várjuk Önöket!
 

Dekupázs tanfolyamok,
ingyenes Hobbyművész nyílt napok


A szalvétatechnika vagy más néven dekupHúsvéti hangulat szalvétatechnikávalázs technika egy nagyon elterjedt kreatív technika, melynek lényege, hogy megfelelő ragasztó segítségével, mintás papírral borítjuk be a tárgyat, majd lakkozással ellenállóvá tesszük a külső hatások ellen. Egyszerűségének köszönhetően a kreatív technikákkal most ismerkedők is bátran belevághatnak!

Üzleteinkben rendszeresen tartunk nyílt napokat, amelyek során gyakran a szalvéta technikát próbálhatják ki ingyenesen a hozzánk látogatók. Rendszeres tanfolyamainkon pedig azoknak ajánljuk, akik jobban el szeretnének mélyedni a szalvéta technika nyújtotta lehetőségekbe.
 

Pedagógus kedvezmény

A Hobbyművész bolthálózata a regisztrált iskolák számára 10% pedagógus kedvezményt biztosít. A kedvezmény minden boltunkban és kreatív webshopunkban is érvényes, illetve más kedvezményekkel nem vonható össze. A kedvezmény és a regisztráció részleteiről Hobbyművész honlapunkon olvashatnak bővebben. 

Legyen Viszonteladónk!

Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni vagy nagy felhasználó, látogasson el Honlapunkra, ahol gyors regisztrációt követően (Viszonteladói regisztráció) bővebb információkat kaphat viszonteladói és felhasználói kedvezményeinkről!
 

Szalvéta választékunkból

Megrendelhetők Webshopunkból!



Dekupázspapír választékunkból

Tassotti papírok:

A Tassotti papírok 80 g/m2-es vastagságú, 50x70 vagy 70x100 cm nagyságú dekupázspapírok. Könnyen kezelhetők, kezdőknek bátran ajánljuk!
 

 Tassotti dekupázs papír - delfin    Tassotti dekupázs papír - térkép   Tassotti dekupázs papír - citrom

Esprimo papírok

Megrendelhetők Webshopunkból!

Az Esprimo dekupázspapír 50 g/m2-es vastagságú, könnyen kezelhető, nehezen gyűrődik és szakad, 50x70 cm-es méretben kapható.

 

   Esprimo dekupázs papír - tájkép  Esprimo dekupázs papír - virágmacik Esprimo dekupázs papír - déli gyümölcsök  
 
ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537