Kreatív karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándék Ötletek

Hobbyművész honlapunkon rengeteg karácsonyi kreatív ötletet találhatnak. A karácsonyi ötleteket fényképekkel és lépésről-lépésre keírásokkal is illusztráltuk, hogy a kezdők is bele merjenek vágni egy-egy szép karácsonyfa dísz, karácsonyi ajándék vagy karácsonyi dekoráció elkészítésébe.






Tanfolyamok, klubok, műhelyek



Hobbyművész üzleteinkben különféle foglalkozások, tanfolyamok közül válogathatnak. Budapest több pontján tartunk kreatív kézműves foglalkozásokat, amelyek során közösen, a foglalkozásvezető segítségével készíthetnek el egy-egy karácsonyi dekorációt vagy karácsonyi ajándéktárgyat.
 




Adventi koszorú készítés

 
Az adventi koszorúkészítés remek közös elfoglaltság lehet akár gyerekekkel is. Elég hozzá egy moha (ezzel a legkönnyebb dolgozni) vagy szalma koszorú alap, négy gyertya gyertyatüskével. és szalagok, dekorációs kiegészítők.
Először az adventi koszorú színét válasszuk ki. A hagyományt tisztelőknek a lila színt ajánljuk, mert hagyományosan ez az advent színe. Ehhez három lila és egy rózsaszín gyertyát kell beszerezni. A rózsaszín gyertyát az utolsó előtt vasárnapon kell meggyűjtani, a rózsaszín szín az örvendezést hivatott kifejezni.
Miután kiválasztottuk a koszorú színét, válogassuk hozzá az ízlésünknek megfelelő és színben harmonizáló dekorációkat. Ezek lehetnek szalagok, száraztermések (fahéj, ánizs, szárított narancskarika), mini fadíszek is akár. A szalagokkal át is köthetjük a koszorút, de masnikat, díszeket is formázhatunk belőlük. A különféle díszeket ragasztópisztollyal rögzítsük, ez a legegyszerűbb megoldás.
 
KARÁCSONYI GYURMAHÁZIKÓK
ADVENTI NAPTÁR DOBOZOKBÓL
   



ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537