Gyertya

Kész gyertya és gyertyaöntés kellékek a Hobbyművésztől

A Hobbyművész kínálatában kész gyertyákat és gyertyaöntés kellékeket is találhatnak! A különféle kiegészítőkkel a gyertyaöntés nagyon egyszerű! Üzleteinkben tartunk kifejezetten gyertyadíszítéssel kapcsolatos foglalkozásokat is!

Gyertyaöntés kellékei

Üzleteinkben, Budapest 6 pontján találhatják meg termékeinket, többek között natúr viaszt, kanócot, színező rudat, illatosítót, gyertyaöntőformákat, és mindenféle dekorációs kiegészítőt.


Gyertya színező rúd Kanóc Talp kanóc Gyertya öntőforma Méhviasz gyertya készítéshez

Dekoráció gyertyazselével

A gyertyazselével nagyon egyszerűen készíthetünk otthonunkba vagy ajándékba dekorációt: a gyertyazselét vízfürdőben olvasszuk meg, ezután színezhetjük gyertyazselé színezővel és illatosíthatjuk illatosítókkal, tehetünk bele üvegdíszeket, szárazterméseket. Célszerű üvegedénybe tölteni, így érvényesül legjobban a kristálytiszta viasz. Üzleteinkben és Kreatív Webshopunkban áttetsző és színes gyertyazselét is találnak!


 

 

Kiegészítők gyertyadíszítéshez

Gyertyadíszítés viaszlappal:

A vékony színes viaszlapokat gyertyák dekorálásához ajánljuk. A mintavágó ollókkal, formaszaggatókkal kivágott motívumot egyszerűen simítsuk a gyertyára. A mintákat kiegészíthetjük viaszcsíkokkal, díszekkel, gyertyafestőtollal.

Méret: 20x10 cm

Gyertyadíszítés metálfóliával Gyertyadíszítés metálfóliával

A gyertyafóliát matt felületével fektessük a gyertya felületére és határozott erőteljes mozdulatokkal írjunk vagy rajzoljunk rá golyóstollal. A fólia eltávolítása után látható lesz, hogy metál rétege áttapadt a gyertyára.

Méret: 10x20 cm

Gyertyadíszítés gyertyafestő tollal
 

Színes folyékony viasz, amellyel könnyedén, akár a tubusból nyomva vagy vékony ecsettel is festhet a gyertya felületére.


9 színben

Gyertya festő tollal dekoráció
Szalvétatechnikával dekorált gyertya Gyertyadíszítés szalvétatechnikával

A szalvétaval való gyertya dekorációhoz a szalvétákon kívül csak gyertyalakkra van szükség. Szalvétaválasztékunkból biztosan megtalálja az alkalomhoz illőt, már csak fel kell ragasztani a gyertyára és csodálatos asztali díszt, ajándékot készíthetünk!

 



 

ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537