Hobbyművész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hobbyművész - minőségi hobby

 

A Hobbyművész bolthálózat elsősorban kézműves hobbykellékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Boltjainkban minden kézműveskedni vágyó megtalálja a megfelelő minőségi hozzávalókat, megfizethető áron!

Forgalmazott termékek a teljesség igénye nélkül: CRYSTALLIZED Swarovski Elements termékek, gyöngyök, kerámiafestékek, porcelánfestékek, üvegfestékek, viaszok gyertyaöntéshez, öntőformák, illatosítók, színezők, kanócok, különböző mintázó anyagok: gyurmák, agyagok, kerámiaporok, gipszek, dekup
ázshoz szükséges alapanyagok, sok fajta ragasztó, több, mint 500 féle különböző, darabra vásárolható szalvéta, dekupázspapírok, rengeteg különböző mintájú és méretű díszíthető tárgy, faáruk, porcelánok, kerámiák, üvegáruk, fadíszek, papírmasé tárgyak, Scrapbook kiegészítők, albumok, képkeretek, üvegmatricafestékek, tűzzománc kellékek, mozaikozó eszközök, zsugorka, gyapjú nemezeléshez, tűk, szövőkeretek, lakásdekorációs festékek széles választékban.

A termékekkínálat összeállításában a megfizethető ár mellett, a kimagasló minőséget és az inspiráló tényezőt tartjuk szem előtt.

 

 Kreatív tanfolyamok

 
Üzleteinkben rendszeresen tartunk kreatív tanfolyamokat, ingyenes bemutatókat, nyílt napokat, hogy akik még nem ismerik a különféle kreatív technikákat, azok is bátran belevághassanak, hiszen bárkiből lehet Hobbyművész!

Tanfolyamainkról honlapunkról és üzleteinkben kaphatnak tájékoztatást!

 

 

Kis- és nagykereskedelem


A Hobbyművész bolthálózat 1999-ben indult a Nagymező utca 45. alatt található Művészellátó Szakáruház beszállítóira alapozva.

A Mammut I-ben megnyílt Hobbyművész boltjainkban már vasárnap is lehet vásárolni.

A Ho
bbyművész Kristálybolt a Mammutba és az Üllői úti üzletünkbe költözött, ahol Crystallized Swarovski Elements termékeket forgalmazunk, eladóink a teljes termékkínálat ismeretében, hozzáértéssel segítenek a megfelelő kristályok és kiegészítők kiválasztásában. Ebben a boltunkban is tartunk tanfolyamokat, kifejezetten a gyöngyfűzés szerelmeseinek.

2008 nyarán Raktáráruházunk is új, nagyobb alapterületű helyre költözött, a Maglódi út 25. szám alá. A nagyobb alapterületnek köszönhetően a csomagküldő szolgálatunk mellett elsősorban viszonteladóink és boltjaink kiszolgálása gyorsult, de azoknak a vásárlóknak is áttekinthető választékot tudunk nyújtani, akik csak felhasználói szinten szeretnének nálunk bevásárolni.

A Hobbyművész bolthálózat beszállítói között olyan világcégek szerepelnek, mint a német Efco és Marpa Jansen, az olasz Ferrario vagy a francia Lefranc et Bourgeois gyárak. A művészellátóra jellemző első osztályú minőséget tartjuk a legfontosabbnak a hobbifelhasználók részére kialakított kínálatunknál is!


Nagykereskedelmi kiszolgálást új, 3500 négyzetméteres Raktáráruházunkban folytatunk, itt működik csomagküldő szolgálatunk is.

 


Art-Export BOVA Raktáráruház
hobbi- és művésztermékek kis- és nagykereskedelme
Cím: Bp, 1106, Maglódi út 25., bejárat a Sörgyár u. 24. felől is
Telefon/fax: 06-1/311-7040
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 08:00-16:00

Üllői úti Hobbyművész bolt
Cím: 1085 Budapest, Üllői út 32.
Telefon/fax: 06-1/267-2194
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00
 
Bartók Béla úti Hobbyművész bolt
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 61.
Telefon/fax: 06-1/209-4147
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 9:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00

Hobbyművész Kristálybolt Mammut
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut I. 3. emelet (mozi mellett)
Telefon/fax: 06-1/345-8050
Nyitva tartás:
Hétfő-szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00


 

ART-EXPORT BOVA Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537