Lakásdekoráció

Lakásdekorációs kellékek széles választéka

Boltjainkban dekorációs termékek széles választékát találják meg az érdeklődők. A dekorációs festékektől a különleges papírokon keresztül az apró kiegészítőkig különböző termékeket tartunk a dekorálással hobbi és professzionális szinten foglalkozók számára egyaránt.
Lakásdekorációs termékeink között a legújabb trendeket megtalálhatják. A külföldi gyártóknak köszönhetően újabb és újabb ötletekkel segítjük Önöket a saját kezű lakásdekorációban. Lakásdekorációs termékeink közül az Interior és a Home Deco termékcsaládot kifejezetten ajánljuk.  
Honlapunk lakásdekorációs ötletei között csokorba gyűjtöttünk néhány egyszerű praktikát és leírást, amelyek képekkle illusztrálva megkönnyítik munkánkat.

Lakásdekorációs stencilek
 

Lakásdekoráció stencillel

A különféle méretű és mintázatú stencilekkel gyerekjáték a lakásdekoráció! Az egyszínű falfelületet egyszerűen feldobhatjuk egy stencillel festett mintával, sőt, a kreatívabbak akár 3D-s festővászonra is felfesthetik kissé eltérő árnyalattal az adott mintát, amivel a stenciles festést kiválóan ki lehet egészíteni.

Lakádekorációs stencileinket megtalálják üzleteinkben és Webshopunkban!

Home Deco festékcsalád

A csináld magad dekorációs „mozgalom” előretörésével a világpiac vezető (művészfesték) gyára, a Lefranc&Bourgeois alkotta meg elsőként az elsősorban dekorációs (belső dekoráció) célra alkalmazható „krémes” állagú akrilfestékét, a „Deco”-t. Ezt az egyedülállóan krémes festéket természetesen a lakásbelső dekorálásán kívül használhatjuk vész és hobby célokra egyaránt.


Már egy rétegben felkenve is tökéletesen fedő, mattra száradó, vízzel hígítható, 56 különleges színben forgalomba kerülő akrilfesték. Krémes állagának köszönhetően szinte minden felület dekorálására ideális (vászon, fa, fém, fal, gipsz, karton) akár egy lépésben is!
Egy óra száradási idő után a felület tökéletesen ellenállóvá válik. Lakkozni 48 óra száradási idő után lehet a felületet. A kezelt felület vízzel tisztíthatóvá válik. Az elegáns színek segítségével, illetve ezek harmonikus kombinációjával valódi klasszikus otthonbelsőt varázsolhatunk saját kezűleg. Lakásunk belső lelkét a természetessége adja meg, amelyet a Deco sorozatunk természetes színei garantálnak a festék felhasználójának.
 
A Deco festékcsalád tartalmaz pasztellszíneket is. A geometrikus alakzatok-formák egyszerűsége és egyszínűsége szövetségese a DECO lakás belsőépítészetének. A napjainkban divatos pasztellszíneket ajánljuk azoknak, akik egy világos, tágas, levegős, modern lakást akarnak dekorálni, díszíteni.
Festékcsaládunk tartalmaz egy 17 színből álló ún. 3D festéksorozatot is. Ez a nagyon tömör akril krém nagy felületek festésére is ideális. Könnyen dolgozhatunk a Deco 3D kiegészítőkkel (festőkések, spatulák, nyomófejek, fésűk), és így könnyedén megvalósíthatjuk kreatív álmainkat. A Deco 3D tökéletesen tapad fára, gipszre, papírra, kartonra, illetve minden akrillal festett felületre egyaránt.
 
Eszközök a Deco 3D-hez:
·        Festősablonok: 12 darabból álló festősablon készlet 15mm vastag „mozgalmas” minták kialakításához.
·        Kinyomó fejek: A tubusra közvetlenül rácsavarható négy különféle nyomófej. Ezek segítségével írhatunk és rajzolhatunk különböző térbeli motívumot egyaránt.
·        Többoldalas fésű: Ez a hatoldalú, minden oldalon különböző fogazattal rendelkező fésű segít a különböző motívumok kialakításában. Készíthetünk vele egyenes és görbe vonalas, pontozott, hullámos mintájú felületeket. Az egyik „fogazat” teljesen sima.

A Home Deco festékcsaládot és a különféle kiegészítőket megtalálják Üzleteinkben és Webshopunkban!

Sok szeretettel várjuk!
 
ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537