Művészfesték

Rólunk

Magyarország piacvezető művészellátója az Art-Export BOVA Kft. Budapesten öt bolttal rendelkezik: a nagy múltra visszatekintő Nagymező utcai Művészellátó, a Művészellátó Szakbolt az Üllői út 32. szám alatt és a 3500 négyzetméteres Art-Export BOVA Raktáráruház a Maglódi út 25-ben. Emellett a cég országos viszonteladói hálózatot is kiépített, így termékeinket az ország számos pontján megtalálják. Művészfesték kínálatunk egyedülálló a magyar piacon, a magyar Pannoncolor olajfestéke mellett francia, olasz és német festékgyárak művészfestékeit forgalmazzuk.

Rendszeres akciók

Rendszeres havi akcióink között minden hónapban találhatók akril- akvarell- és olajfestékek, illetve festékmédiumok. Emellett gyakran tartunk festék akciót a kifutó színekből, termékekből!

Ingyenes művészeti bemutatók, Művész Napok

Művészellátó üzleteinkben havi rendszerességgel tartunk technikai és termékbemutatókat. Gyakran kerül szóba a festészet, aranyozás, kalligráfia, sokszorosító technikai eljárások bemutatóinkon, amelyek után kötetlen beszélgetés során lehet megbeszélni a felmerült kérdéseket, egyéni problémákat.

Grafikai műhelyünk

Művészeti Raktáráruházunk emeletén található jól felszerelt grafikai és kézműves műhelyünkben mindenki számára elérhetővé tettük a speciális grafikai és kézműves technikákhoz szükséges eszközöket. A nagy belmagasságú, tágas, világos térben a nagyméretű festőállványok és munkaasztalok mellett az alábbi gépek találhatók meg: litóprés, rézkarcprés, fazekaskorong, tűzzománc- és kerámiakemence. Műhelyünkbe bejelentkezni telefonon a 06-1/323-1709-es telefonszámon, az artexport@t-online.hu e-mail-címen vagy a www.muveszkellek.hu honlapon keresztül lehet!

Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni vagy nagy felhasználó, e-mailen kérhet egyéni kedvezményeket, illetve honlapuknon gyors regisztrációt követően (Viszonteladói regisztráció) bővebb információkat kaphat viszonteladói és felhasználói kedvezményeinkről

Művészfesték kínálatunk

Termékeink teljes kínálatát megtekinthetik Művészkellék Honlapunkon, ahol termékeink nagy részét azonnal meg is rendelhetik.

Forgalmazott márkák

Ferrario festékek, festék készletek

A Ferrario márkanév 1919 óta képviseli a megbízható minőséFerrario művészfestékekget Itáliában és világszerte egyaránt. A minőségre a garanciát a Festészeti Akadémiával és híres festőkkel való együttműködés adta, amelynek tapasztalataiból sikerült a folyamatos fejlesztéseket megvalósítani.
Márkák: Van Dyke, Master Oil, IDROIL vizes olajfesték, Master Acryl, Cril Color, Dekor APA

Lefranc & Bourgeois festékek, festőkészletek

A LefranLefranc művészfestékc & Bourgeois-t, Európa legtradicionálisabb művészfesték-gyártó vállalatát 1720-ban alapították. Az 1800-as évek végétől emelkedett ki a kisebb lokális festékgyártó cégek közül. Szorosan együttműködve a kor jelentős impresszionista festőivel, a piaci igényeket is figyelembe véve, hamar az Európai művészfesték-gyártás élére került.
Márkák: Lefranc Artist Oil extra finom olajfesték, Lefranc Fine Oil, Louvre, Liquitex, Flashe. Aquarelle Fine

Talens olajfestékek, festőkészletek

Az 1899-ben alapított Royal Talens holland festékgyár korunk egyik leginnovatívabb művészfesték gyártója. Már alapításának kezdetétől a holland királyi család művészfesték, művészkellék és alapanyag beszállítója volt. A Talens kutatói, mérnökei folyamatosan együttműködtek a különböző festészeti akadémiák tanáraival és kortárs művészekkel.
A festékcsaládok mellett sok esetben a kiegészítő termékek is viselik a termékcsaládok neveit, és a kiegészítőkről is elmondható, hogy a kategóriájának (Amsterdam, Van Gogh, Rembrandt) megfelelő ár/értéket képviselnek.
Márkák: Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Art Creation, Ecoline
 

Schmincke művészfestékek, festőkészletek

Schmincke művészfesték

„Meliora cogito”    „A legjobbra törekszem”

Ez volt a mottója az 1881-ben Hermann Schmincke és Josef  Horadam által alapított festékgyárnak, és ez napjainkban is. 
Márkák: Mussini, Norma, Akademie, PrimACRYL, College, Horadam


Sennelier olajfestékek, festőkészletek

1887-ben Gustave Sennelier vegyész alapította meg a Sennelier művészfesték gyártó vállalkozást. Minden egyes festékszín megalkotását hosszas kutatás előzte meg, Gustave Sennelier különösen a pigmentek kutatásában mélyült el. Az ősi recepteket felkutatva már a kezdetekor is a minőségi festékgyártásra törekedett. A Sennelier pigmentjei és olajfestékje hamar a minőség védjegyévé váltak. A Sennelier festékgyár azóta is megőrizte minőségi arculatát és mind a mai napig kimagasló minőségű termékeket gyárt, elég csak a pigmentjükre, porpasztelljükre, tojástemperájukra, olajfestékükre gondolni.
Márkák: Sennelier Finest Artists’ Oil Colours, Sennelier Etude olajfesték, Raphaël akril
 

Pannoncolor olajfestékek


A hagyományos receptek alapján készített magyar gyártású olajfesték négy árkategóriában 22 ml, 38 ml-es kiszerelésben (teljes színsor) valamint 80 ml, 200 ml, 500 ml-es fehér színekben kerül  kereskedelmi forgalomba.

Ezen felül forgalmazzuk még a KOH-I-NOOR, St. Petersburg művészfestékeit és iskolai készleteit is.

 

 

 

 

 

 

 

ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537