Gyöngy

GYÖNGYFŰZÉS, ÉKSZERKÉSZÍTÉS KELLÉKEI A HOBBYMŰVÉSZ ÜZLETEKBEN ÉS A KRISTÁLYBOLTBAN

HATALMAS SWAROVSKI AKCIÓ A HOBBYMŰVÉSZ WEBSHOPBAN ÉS ÜZLETEKBEN!

Hatalmas Swarovski akció a Hobbyművésznél! Az akciós Swarovski kristálygyöngyöket keresse Hobbyművész üzleteinkben (Mammut, Üllői út 32. és Bartók Béla út 62.) és a Hobbyművész Webshopban! Sok szeretettel várjuk üzleteinkben!

 

Üveggyöngyök, műanyag gyöngyök, féldrágakő gyöngyök hatalmas választékban

Hobbyművész Óriásgyöngy a legújabb trendeknek megfelelőenbolthálózatunkban és Webshopunkban több ezer gyöngy közül választhatnak a gyöngyfűzés kedvelői. A műanyag gyöngyök és üveggyöngyök széles választéka mellett tenyésztett gyöngyöket, óriás gyöngyöket és mindig az aktuális trendnek megfelelő fagyöngyöket is tartunk. Gyöngyeinket széles színválasztékban tartjuk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.


Látogasson el honlapunkra és üzleteinkbe!

Üveggyöngyök

Műanyag gyöngyök

 
 

Féldrágakő gyöngyök

       
       

Gyöngyfűzés, ékszerkészítés kellékei

       

Gyöngyfűző tanfolyamok,
ingyenes Hobbyművész nyílt napok

Akik még Gyöngyfűzés tanfolyam a kezdőtől a haladóig mindenkinek aHobbyművész üzletekben!csak ismerkednek a gyöngyfűzéssel, vagy tervezik, hogy kipróbálják, azoknak INGYENES HOBBYMŰVÉSZ nyílt napjainkat ajánljuk, amelyeken a gyöngyfűzés alapjai is szóba kerülnek. Akik valóban ki szeretnék próbálni a gyöngyfűzést és szeretnék életük első ékszerét elkészíteni, akár ajándékba, akár saját maguk részére, azoknak pedig tanfolyamainkat ajánljuk kezdőtől a haladó szintig. A tanfolyamok és ingyenes nyílt napok időpontjairól és tematikájáról Honlapunkról tájékozódhatnak!

Viszonteladói felhívás!


Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni vagy nagy felhasználó, látogasGyöngyfűzés kellékei széles választékban a Hobbyművésztől!son el Honlapunkra, ahol gyors regisztrációt követően (Viszonteladói regisztráció) bővebb információkat kaphat viszonteladói és felhasználói kedvezményeinkről!



ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537