Scrapbook

Scrapbook kellékek a Hobbyművésztől!

A Hobbyművész üzletekben és Webshopban minden scrapbook hozzávalót megtalál, a legfrisebb újdonságokat, legyen szó scrapbook-papírról vagy matricáról, albumról!

Scrapbook papírok

Papírjaink között megtalálhatók a Basic Grey, Glitz, Efco ésTassoti savmentes, kiváló minőségű, gyönyörű papírjai, több mint 200 különböző mintával. kifutó mintáinkat pedig akciós áron vásrolhatják meg!

Scrapbook papír Scrapbook papír Scrapbook papír Scrapbook papír
Scrapbook papír Scrapbook papír Scrapbook papír Scrapbook papír

Scrapbook albumok és alapok

Scrapbook albumaink között különféle formájú, alapanyagú és fűzésű albumokat találnak! Több mint 50 különféle albumból válogathatnak üzleteinkben és Hobbyművész Webshopunkban!

Scrapbook alapok Scrapbook alapok Scrapbook alapok Scrapbook alapok

Scrapbook kiegészítők

A különböző scrapbook-kiegészítőkkel nagyon egyszerűen tudjuk díszíteni a képeinket!
 

Scrapbook matricák

A Jolee's térbeli matricákban megtalálhatók a papíron kívül a textiles és műanyag elemek, amelyek még élethűbbé teszik őket. Kiválóan kombinálhatók bármelyik scrapbook papírral.

Scrapbook matricák
Scrapbook felirat Feliratok

A különböző anyagokból, mint például fa, műanyag, textil, papír, stb. készült betűkkel scrapbook-jainkat és minden egyéb dekorált tárgyunkat felirattal egészíthetjük ki.
Scrapbook kiegészítők

Igen gazdaságos, mini kiegészítőket, szalagokat, ringliket, gombokat magában foglaló kreatív készletek 10 különböző színárnyalatban!

 Unlimited Colours scrapbook kiegészítők
Scrapbook gombok Gombok

A díszgombokat sokoldalúan felhasználhatjuk. Díszíthetünk velük ruhamenűn kívül mindenféle papírt, ültetőkártyát, scrapbookalbumot, varrhatjuk, ragaszthatjuk őket. A különböző alakú és színű gombok között biztosan mindenki megtalálja a dekorációjához leginkább illőt.

 



 

ART-EXPORT 2020 Kft. - Művészellátó és Dekorációs Szaküzlet    |   1149 Budapest, Várna u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34537