Optika

Cégünk története tulajdonképpen 1927-tel kezdődött, ekkor nyílt egy kis optikai üzlet Budapest belvárosában a Pilvax közben, már a kezdetek kezdetén igényes és jó minőségével tudott csak megmaradni.

Édesapám, id. Feszl István 1941-ben kezdett el dolgozni a fenti helyen. Jó és precíz munkájával hamar kiérdemelte a vevők szeretetét és megbecsülését. 1957-ig kisebb megszakításokkal vezette az optikai üzletet (katonaság, hadifogság stb.). Majd ezek után átvette az üzletet, s mint tulajdonos még jobb és tökéletesebb munkájával egyre szélesítve a cég választékát, korszerűsítve az üzletet és a műhelyt, állt a vevők rendelkezésére.
Optika



Üzletünk színvonala nyugodtan mondhatjuk: „megállná a helyét bármely európai főváros szívében”.
Visszatekintve az elmúlt évekre állíthatjuk, hogy a jó minőség, a tökéletes munka, a megbízhatóság, az állandó technikai fejlődés és a lehető legkedvezőbb ár tette lehetővé, hogy cégünk az egyre nagyobb gazdasági nehézségek ellenére jól működik.

Cégünk jelenlegi vezetőjeként (ifj. Feszl István diplomás mérnök, optometrista kontaktológus) kibővítve a tevékenységi területeket, új lehetőségeket keresve, de a szakmai hagyományokat is megtartva igyekszem megtartani kedves törzsvásárlóinkat, és egyúttal bővíteni vevőkörünket.
Vállalkozásunk létszámának növelése új munkatársakkal lehetővé teszi, hogy a legmagasabb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Cégünk családi vállalkozás.

A kifejezetten személyre szóló egyedi kiszolgálás garanciát jelent még a legigényesebb legkülönlegesebb szemű emberek látásjavítási eszközökkel való kiszolgálására is.

Külön felkészültséggel és gonddal készülnek a speciális szemüvegek, a progresszív vagy többfókuszú szemüvegek.

A gyengénlátók-csökkentlátók-aliglátók speciális optikai eszközeinek készítésében nagy tapasztalatunk, gyakorlatunk van.

A titán keretek javításához, hegesztéséhez Magyarországon egyenlőre csak mi rendelkezünk megfelelő védőgázas lézer-technológiával.

Cégünknél a kontaktlencseviselők megtalálják nemcsak a kiváló szakembert, hanem a ma Magyarországon forgalmazott kiváló lencsetípusokat is.


FESZL Optika    |   1052 Budapest, Petőfi S. u. 7. (Bejárat: Pilvax köz)
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 15043