Ipari számítógép

www.ipari-pc.hu

Kattinston ide ipari számítógépeink megtekintéséhez!


Lexcom

Érintőképernyős kivitel

Fóliaoldali IP65-ös védettség 

kompakt ipari kivitel

fóliaoldali IP65-ös védettség (panel PC-k)

passzív hűtésű házak

mozgóalkatrész mentes konfigurációk

 

A tajvani Lex Computech társaság 1990 óta foglalkozik beágyazott rendszerek, érintőképernyők, alaplapok, panel PC-k, POS-rendszerek és kiegészítőik gyártásával. Képviseletei megtalálhatók Európában, az Egyesült Államokban és Kínában egyaránt. Választékunkban a Lexcom teljes arzenálja megtalálható és minden kiegészítő megrendelhető, a Lexcom ipari PC-k konfigurációja pedig variálható.

Az érintőképernyő napjainkban egyre elterjedtebb interaktív kommunikációs eszköz. Megtalálható bevásárló- és szórakoztatóközpontokban, pályaudvarokon, de még ipartelepeken is. Az érintőképernyő egy helyre koncentrálja egy hagyományos számítógép majdnem összes perifériás eszközét: egyszerre funkcionál monitorként és billentyűzetként. Az érintőképernyő optimális programozás esetén egyszerű és áttekinthető tájékoztató- és kiszolgálórendszerként működhet.

A Lexcom ipari számítógépek IP65-ös védelme gondoskodik arról, hogy a készülék biztonságosan funkcionáljon bármilyen külső hatás alatt is. Az IP65-ös védelmi osztály nemcsak az érintés vagy nedvesség elleni védelmet foglalja magában, hanem egyéb mechanikai erőkkel szemben is ellenállóvá teszi az ipari PC-t. IP65-ös védelmi osztályú eszközöket használnak például a bányászatban, fémiparban és egyéb kültéri alkalmazásoknál.

A kompakt ipari kivitelnek köszönhetően a Lexcom ipari PC-i kis helyre nagy erőt koncentálnak. Az IP65-ös védelem lehetővé teszi, hogy külső hatásoknak ellenálljon az ipari PC, és bárhol alkazni lehessen őket, míg a miniatürizált hardvernek köszönhetően a Lexcom ipari PC-k a hagyományos számítógépek méreteinek csak töredékét teszik ki, míg teljesítményük az előbbiekkel azonos.

A passzív hűtésű Lexcom ipari PC-k eleve energiát takarítanak meg azzal, hogy a készülékek hűtését nem mozgóalkatrész (ventilátor vagy szivattyú), hanem hűtőborda biztosítja. A mozgóalkatrészek hiányából pedig az ipari PC halk működése is következik.   

 

ATYS-CO Kft.    |   1107 Budapest, Fertő u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 48755