Ipari tápegység

www.tapegysegaruhaz.hu

 

Az ipari tápegység kereskedelmünk legnépszerűbb terméke. A Mean Well Enterprises Co. 20 éve van jelen a piacon, kínálata között 3600 standard tápegységet találhatunk. Az Atys-Co Kft. a Mean Well tápegységek kiemelt disztribútora, versenyképes árainkról Ön is meggyőződhet  tápegységáruházunkon belül:



Kattintson ide tápegységeink megtekintéséhez!

Tápegység terén a következő kategóriák közül választhat:


Fém-tokozott kapcsolóüzemű tápegység

Tokozatlan tápegység

NYÁK-ba ültethető tápegység

DC/DC kapcsolóüzemű tápegység

DIN sínre pattintható tápegység

PFC szűrős kapcsolóüzemű tápegység

LED tápegység


 
A tokozott tápegység gondoskodik arról, hogy ipari elektronikai vagy háztartási készülékei zavartalanul működjenek, és a tápegység ne legyen kiszolgáltatva a külső környezeti hatásoknak. A szellőzésről perforált lemeztokozás vagy ventilátor gondoskodik. Kínálatunkatban tokozott tápegység 15W és 600W közötti teljesítménytartományban található. Mean Well tokozott tápegységek között AC/DC, DC/DC konverterek is elérhetők akár PFC-szűrős kivitelben is.

Mean Well tokozatlan tápegység ajánlott arra az esetre, ha ipari elektronikai készülékeit rugalmas módon kívánja táplálni. Tokozatlan tápegység ajánlott többek között nyomtatott áramkörökbe is. Tokozatlan tápegység 5W és 110W között elérhető a Mean Well hivatalos disztribútoránál. Ha a szokásosnál stabilabb tokozatlan tápegység szükséges ipari elektronikai készülékeihez, a Mean Well PFC-szűrős megoldást is kínál a tokozatlan tápegységek terén.

NYÁK-ba, vagyis nyomtatott áramkörbe ültethető tokozatlan tápegység is elérhető a Mean Well tápegység kínálatában AC/DC, DC/DC kivitelben. Ezen ipari tápegységek, konstrukciójukból kifolyólag, könnyen elhelyezhetők a kívánt területen.

Ha ipari elektronikai vagy háztartási készülékeit akkumulátorról kívánja működtetni, a Mean Well DC/DC konvertereit erre a feladatra hozták létre. Ha szeretné függetleníteni magát a helyi hálózattól, vagy éppen a Déli Sarok áramtól mentes jégmezőin kíván teázni pingvinek társaságában, csatlakoztassa akkumulátorához a Mean well DC/DC tápegységét és működtessen bármilyen ipari vagy háztartási készüléket korlátok nélkül.

Ha ipari tápegységét katonás rendbe kívánja tenni, vagy egyszerűen praktikus elhelyezésre törekszik, a Mean Well DIN-re pattintható tápegységei ideális megoldást nyújthatnak. DIN-tápegységeink 960W teljesítményig elérhetők el a Mean Well tápegység kínálatából. DIN-sínes kivitelben szünetmentes Mean Well tápegység is kapható UPS-rendszerekhez.

Napjaink egyre népszerűbb világítási eszköze a LED-izzó, illetve a LED-szalag. Az említett égők nem csak gazdaságosabbak azáltal, hogy a hagyományos izzók fogyasztásának töredékét igénylik, hanem a dekorációban is új utakat nyitottak. Az új trendek kiszolgálása végett a Mean Well LED-tápegységek széles választékát vezettük be, hogy a legkülönbözőbb LED-es igényeket is ki tudjuk elégíteni. Mean Well LED-tápegység PFC-szűrővel, tokozott és tokozatlan, dimmelhető, feszültséggenerátoros és áramgenerátoros kivitelben is elérhető, akár IP64-es vagy IP67-es védettséggel.
 
ATYS-CO Kft.    |   1107 Budapest, Fertő u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 48755