Korrektség, megbízhatóság! 

Panasonic VRF

Az ipari rendszerek kifejezetten alkalmasak kereskedelmi egységekbe, szállodákba, irodákba és éttermekbe. Professzionális megoldások minden projekttípushoz. Az új Panasonic VRF-rendszert kifejezetten az energiatakarékosság, az egyszerű telepítés és a nagy hatékonyságú működés szempontjainak szem előtt tartásával terveztük. A termékcsalád kül- és beltéri egységek széles választékával és olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyek a legnagyobb igénybevételt jelentő irodák és nagyméretű épületek igényeit is kielégítik. A legjobb lehetőségek kombinálásával minden igénynek és helyszíni korlátozásnak megfelel.
Panasonic VRF
A Panasonic az egyetlen gyártó, amely elektromos és gázüzemű VRF berendezést is tud ajánlani ugyanabban a projektben, így mindig az optimális választást kínálja, ez pedig jelentős előny az ügyfeleink számára. A beltéri egységek széles választéka víz hőcserélőhöz, légkezelő egységhez és hőcserélős vagy hőcserélő nélküli szellőztető egységekhez is kapcsolható. Mindegyik egység az egyszerű és hatékony önálló távirányítóról, vagy az új központi vezérlőről, vagy integrált 3G-vel rendelkező, felhőalapú csatlakozással vezérelhető. A kezelőszervek egyszerűen, akár távolról is irányíthatók. A VRF Smart Connectivity elnevezésű korszerű vezérlő technológia a VRF kommunikáció és a BEMS rendszerek területén vezető egyik vállalat szakértelmét ötvözi, és maximális kényelmet és hatékonyságot kínál, alacsony telepítési és integrálási költségek mellett.

Energiamegtakarítás

  • Az inverteres termékcsalád nagyobb hatékonyságot és nagyobb komfortérzetet kínál, hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, ami kevesebb energia felhasználásával tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, és jelentős csökkenést eredményez a zaj- és a rezgésszintben.
  • Több, nagy teljesítményű, teljesen inverteres kompresszor (14HP feletti modellek esetén). A két, egymástól függetlenül vezérelt inverteres kompresszor nagy hatékonyságot biztosít. A készülékházban található, áttervezett alkatrészek különösen a névleges hűtési feltételek mellett nagyobb teljesítményt és kedvezőbb EER értéket biztosítanak.
  • Az intelligens emberi aktivitás érzékelő és az új napfényérzékelő képes a helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a légkondicionáló működését, jelentős energia-megtakarítást elérve ezzel. Egy gombnyomással energiát is megtakaríthat.
  • Az ECO G technológia kiemelkedő energiahatékonyságot biztosít. Az ECO G gázüzemű VRF kifejezetten olyan épületekhez készült, amelyekben az elektromos áram csak korlátozottan áll rendelkezésre, illetve amelyekben csökkenteni kell a CO2-kibocsátást.
  • A nagy hatékonyságú modellek a hagyományos egységeknél és hagyományos kombinációknál magasabb COP értékkel rendelkeznek.

Nagy teljesítmény

  • Az ECOi EX rendszer fűtés üzemmódban akár -25 °C-os, hűtés üzemmódban akár 52 °C-os külső hőmérséklet esetén is kiemelkedő teljesítménnyel működik.
  • A Panasonic egy innovatív rozsdamentes bevonat alkalmazásával meghosszabbította kondenzátorainak élettartamát.
  • Öndiagnosztikai funkció. Elektronikus vezérlőszelepek használatával tárolhatjuk a múltbeli figyelmeztetések adatait. Ennek köszönhetően egyszerűbbé válik az üzemzavarok felismerése, csökkentve a szervizelési feladatokat és a költségeket.
  • Ventilátor automatikus működtetése. A kényelmes mikroprocesszoros vezérlés a szobai érzékelőnek megfelelően Magas, Közepes vagy Alacsony értékre állítja a ventilátor fordulatszámát, és az egész helyiségben fenntartja a kellemes légmozgást.
  • A „Mild Dry” a kompresszor és a beltéri egység ventilátorának időszakos vezérlésével biztosítja kényelmét. Hatékonyan páramentesíti a légteret a helyiség hőmérsékletének megfelelően.
  • Kényelmes automatikus lamellavezérlés. Az egység első bekapcsolásakor a lamella pozíciója automatikusan beáll a fűtés vagy hűtés üzemmódnak megfelelően.
  • Automatikus újraindítási funkció áramkimaradás esetén. Az előre beállított program szerinti működés áramszünet esetén is visszaállítható, amint az áramszünet véget ér.
  • Air Sweep (Pásztázás). A pásztázási funkció fel-le mozgatja a lamellát a levegőkivezetésnél, így a levegőt „pásztázó” mozgással eljuttatja a helyiség minden sarkába, biztosítva, hogy mindenütt kellemes legyen a hőérzet.
  • Beépített ürítő szivattyú. Maximális emelőmagasság 50 cm (az U típus esetében 75 cm) az egység aljától mérve.
  • A Panasonic felújítási programja lehetővé teszi a meglévő R22-es csővezetékek újbóli felhasználását, miközben új, nagy hatékonyságú R410A rendszerek telepítésére kerül sor.
  • 5 év garancia. A kültéri egységek kompresszoraira öt év garanciát vállalunk.

Kibővített csatlakozási lehetőségek

  • A Panasonic új, felhő alapú AC Smart Cloud internetes rendszere lehetővé teszi berendezéseinek teljes körű vezérlését. Egyetlen kattintással valós időben megjelenítheti a létesítményeiben lévő, több különböző helyszínen található egységek információit, megelőzheti az üzemzavarokat és optimalizálhatja a költségeket.
  • Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.
  • A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületautomatizálási rendszer között.
Paksi-Klíma Hűtés- és Klímatechnikai Kft.    |   1117 Budapest, Nagysurány u. 10.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 45846