Korrektség, megbízhatóság! 

Daikin VRV

Az energiahatékony technológiák egyedülálló kombinációja. A VRV rendszerrel csökkenti energiafogyasztását, optimalizálva a szezonális teljesítményt hatékony beltéri és kültéri egységekkel, innovatív technológiákkal és intelligens energiagazdálkodási vezérlőkkel.
  • A Daikin által feltalált változó hűtőközeg hőmérséklet technológia automatikusan a terheléshez igazítja a hűtőközeg hőmérsékletét az optimális komfort érdekében, és akár 28%-kal magasabb szezonális hatékonyságot biztosít más megoldásokhoz képest
  • A védjegyünkké vált automatikusan tisztuló egységeinkkel akár 50 %-kal nagyobb megtakarítást érhet el a hagyományos kazettás és mennyezeti egységekhez képest
  • Innovatív hővisszanyerő rendszereink sokkal hatékonyabb energia-újrahasznosítást tesznek lehetővé a komfort hűtés-, fűtés- és meleg víz előállítási folyamatokban.
  • A pontos, többzónás vezérlés az épületszintek és helyiségek klímájának egymástól független szabályozásával csökkenti az energiafogyasztást.
  • Fűtse és klimatizálja épületeit a talajból kinyert megújuló energiák felhasználásával
  • A Daikinnal a lehető legjobb partnert választja a zöld épület és környezeti fenntarthatósági tanúsítványok BREEAM, LEED, stb. megszerzéséhez.
Daikin VRV

Komfort

A többzónás vezérléssel pontosan szabályozható a különböző szintek és helyiségek klímája. Az intelligens jelenlét- és padlóérzékelők a levegőt a helyiségben tartózkodó személyekről elirányítva tökéletes levegőáramlást biztosítanak, miközben a változó hűtőközeg hőmérséklet technológia megelőzi a kellemetlen léghuzat kialakulását. A zajtalan működés technológiával, a VRV olyan halkan működik, hogy észre sem veszi, hogy ott van.

Megbízhatóság

Nulla hiba irányelvünknek megfelelően berendezéseinket ismételten és folyamatosan teszteljük gyártás közben, hogy felhasználóinknál évekig tökéletesen működjenek. Mivel a legnagyobb terméktámogatási hálózattal rendelkezünk, mindig talál a közelben egy szakembert, aki készen áll segíteni Önnek.

Klímavezérlés

A Daikin változó hűtőközeg tömegáram szabályozásával, külön szabályozhatja épülete különböző zónáinak - helyiségeknek, épületszinteknek klímáját, a VRV rendszerrel.
Csatlakoztassa a VRV berendezést Building Management System rendszerünkhöz, amely problémamentesen integrálja más gyártók berendezéseivel, így egyetlen felületen szabályozhatja épületei klímáját, világítását, riasztórendszerét, stb.

Teljes megoldás az épületében a klíma szabályozására

Az energiagazdaságos fűtéstől és légkondicionálástól a szellőztetésig és épületmenedzsmentig: teljes körű megoldást nyújtunk épületeihez.

  • Csökkentse minimálisra bejáratokon a meleg- és hideglevegő-veszteséget egy Biddle Air Curtain légfüggönyeinkkel
  • Az egyedülálló, teljesen sík, raszter méretű kazettás egységek zökkenőmentesen illeszkednek az álmennyezetbe és halk működésük teljesen észrevétlen
  • Nagy belmagassághoz is lehet alkalmazni úgy, hogy padlófűtést telepítünk a padlóhoz közeli levegő felfűtéséhez
  • Lélegezzen penésztől és allergénektől mentes, friss és egészséges levegőt a szellőztetéshez tervezett plug-and-play HRV vagy légkezelő egységeinkkel
  • Egyszerűen integrálja a meleg víz előállítási megoldásokat a konyhák és mellékhelyiségek számára
  • Megbízható ipari hűtés akár -20°C hőmérsékletig a szervertárolókhoz
  • Az intelligens érzékelők elirányítják a légáramlatot a helyiségben tartózkodó személyektől és automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolják vagy leállítják a berendezést, ha üres helyiséget érzékelnek
Daikin VRV klímarendszer
  • Az okos programokkal egyszerű a klímaszabályozás az épület összes helyiségében, ami a Building Management System (BMS) rendszerünkkel együtt lehetővé teszi, hogy épületét minden szempontból integrálja és szabályozza (fűtés, hűtés, elektromosság, világítás, liftek, stb.)
 
Paksi-Klíma Hűtés- és Klímatechnikai Kft.    |   1117 Budapest, Nagysurány u. 10.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 45846