Korrektség, megbízhatóság! 

Panasonic oldalfali klíma

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Tisztítják a környezetünket. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.
Panasonic oldalfali klíma
Az innovatív kialakítású, nagy hatékonyságú és továbbfejlesztett légtisztító rendszerrel rendelkező Etherea termékcsalád minden vásárlói igényt kielégít.

Még több megtakarítás, még nagyobb kényelem. Hiszünk benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért is vezette be a Panasonic az Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal is csökkenti az energiafogyasztást. Rendkívül csendes légkondicionálóink garantáltan tiszta levegővel látják el Önt és családját. A tisztább lakókörnyezet érdekében a nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

Etherea intelligens Econavi érzékelővel és nanoe™ légtisztító rendszerrel: kiemelkedő (A+++) hatékonyság, kényelem (rendkívül halk technológia, mindössze 19 dB(A) zajszinttel) és egészséges levegő, áttörést jelentő formával kombinálva.

A nanoe™ (elektrosztatikusan porlasztott vízrészecskék) előnyeit kísérletek igazolják. Az előnyök széles skálán mozognak: elpusztít bizonyos vírusokat, baktériumokat, penészgombákat és allergéneket, de a bőrt is hidratálja. A nanoe™ hatását egyetemek és kutatóintézetek által elvégzett kísérletek igazolják.

Az Econavi érzékeli ezt, és minden lehetséges módon csökkenti az energiaveszteséget. Csúcstechnológiájú érzékelőkkel és precíz szabályozási görbék segítségével elemzi a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a hűtőteljesítményt. A megfelelően elhelyezett és működtetett Econavi rendszer kellően rugalmas ahhoz, hogy bárhol képes a nagyobb komfort és energia-megtakarítás elérésére.
Képességeinek titka a rugalmasságában rejlik.

A Panasonic inverteres légkondicionáló berendezések rugalmasan változtatják a kompresszor fordulatszámát. Ennek köszönhetően a beállított hőmérséklet fenntartásához kevesebb energia szükséges, ráadásul a beindítás után a helyiség gyorsabban lehűthető. Így Ön alacsonyabb áramszámla mellett élvezheti a komfortos hűtés előnyeit.

Előnyei

Energiamegtakarítás
Nagy teljesítmény és egészséges levegő
Kibővített csatlakozási lehetőségek
Stílusos megjelenés
Kiemelkedő tulajdonságok
Inverteres technológia
Paksi-Klíma Hűtés- és Klímatechnikai Kft.    |   1117 Budapest, Nagysurány u. 10.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 45846