Bemutatkozás

A MEZ Crafts Hungary a Coats Crafts Hungary közvetlen jogutódja (és az Európa számos országában jelen lévő MEZ család tagja), így tovább viszi a több mint 250 évvel ezelőtt alapított Coats anyacég hagyományait és értékeit.

 

A MEZ Crafts Hungary erős nemzetközi márkái, disztribúciója, technikai szakértelme, valamint elkötelezett és képzett csapata révén úttörő szerepet képvisel a lakossági textil üzletágban.

A lakossági termékek részére Nagyatádon létesített világszínvonalú gyártó- és raktárbázisunk nem csak a magyar, hanem az egész európai hálózatunkat kiszolgálja.
Büszkék vagyunk, hogy ezáltal magyar termékek - kiváló minőségű pamut és poliészter varrócérnák, horgolócérnák, hímzőfonalak, kötőfonalak - sokasága jut el Európa fogyasztóihoz!

Saját gyártású termékeinken kívül számos beszerzett cikk található palettánkon, melyek között megtalálhatóak a MEZ és külső beszállítók termékei egyaránt: gobelinek, hímzőkészletek, kézimunka kellékek (nehézrövidáru), hímzőalapanyagok, kreatív kiadványok.

Közvetlenül engedéllyel rendelkező kereskedőket, viszonteladókat szolgálunk ki, a végfelhasználók részére termékeink elérhetőségét országos partnerhálózatunk garantálja - többszáz fonalszaküzlet illetve rövidáru bolt!


 

 

MEZ Crafts Hungary Kft.    |   7500 Nagyatád, Gyár u. 21.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 52726