Bemutatkozás

Magyarországon az első gyártó cég, aki az Európai Unió Környezetbarát Társaság által kibocsátott oklevéllel rendelkezik.

Felületaktív bio tisztítószer-koncentrátumok gyártója és forgalmazója.

 

 

TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK!

Cégünk 1999. augusztus 23-án alakult, német–magyar vegyesvállalatként. Azóta dinamikus, a nemzetközi piacon egyre nagyobb aránnyal résztvevö, a lakosság és az ipar részére gyártó és forgalmazó vállalattá fejlődtünk. Nemzetközileg védett szabadalmunk alapján termékeinket  ORGALCO márkanév alatt forgalmazzuk. Célkitüzéseink között szerepel, hogy kiváló  minőségü, környezetbarát BIOTISZTÍTÓSZEREINKET minél több országban megismertessük a potenciális felhasználókkal, és társak bevonásával a különböző országokban önállóan működő vállalatokat hozzunk létre.

Cégünk egy német licenc alapján gyártott új típusú tisztítószer-családot értékesít kis- és nagyfelhasználók részére, háztartási és ipari célokra. Ezeket a termékeket Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon már évek óta sikerrel forgalmazzuk, és most, hogy megkezdődött a magyarországi gyártás, a hazai forgalomban is beszerezhetők.

A honlapunkon bemutatott készítmények részben úgynevezett BIOKONCENTRÁTUMOK, részben pedig felhasználásra kész termékek. Ezek a használat után, szennyvízként a környezetbe kikerülve rövid időn belül maguktól lebomlanak, így tökéletesen megfelelnek minden európai, és tengerentúli ország környezetvédelmi előírásainak.

A koncentrátumokat vízzel hígítva kell felhasználni, a termék a hígítás mértékétől függően akár ipari feladatokra, akár háztartási célokra egyaránt alkalmazható. A tisztítószerek tényleges költségei az alkalmazott hígítástól függően a koncentrátum áránál lényegesen alacsonyabbak lesznek, így az ár–érték arány nagyon kedvezően alakul.

A vízzel hígított termékeket akár kézi áttörléssel, akár gépi alkalmazással fel lehet vinni a tisztítandó felületre. A termékcsalád egyes tagjait egymással elegyítve további meglepő tulajdonságú keverékeket lehet előállítani, amivel más drágább szerek használata kiváltható. Vállalatunk speciális tisztítási problémák esetén készséggel áll partnerei rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással, egyes esetekben speciálisan kevert anyagok előállításával.

Szaktanácsadásunk kiterjed az alkalmazott tisztítószerek keverési arányára, valamint a javasolt hígítási arányokra is.
Igény esetén helyszíni bemutatót is tartunk nagyobb ipari létesítmények, kórházak, vállalatok, magánfelhasználók, vagy közintézmények részére.

Kérjük, tekintse át honlapunkat, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhessük Önt is!

NAGY KÁROLY ügyvezető

 

Bio-Cleaner Biotisztítószer-koncentrátum és WC olaj Kft.    |   2310 Szigetszentmiklós, Üdülő sor 168.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 50881