Bemutatkozás

Az alábbiakban bemutatjuk vállalkozásunkat, az *AlfaRex Tervező és Szolgáltató Betéti Társaság*-ot; ismertetjük tevékenységünk főbb elemeit, fontosabb gyártmány csoportjainkat, szolgáltatásainkat.

1992 év elején alakultunk meg, azzal a céllal, hogy az ipar számára nélkülöz-hetetlen, de hazai gyártásból be nem szerezhető szerelvényeket, berendezéseket állítsunk elő és forgalmazzunk. Célunk, hogy vevőink egyedi, a szokásostól eltérő igényeit figyelembe vevő eszközöket tervezzünk és készítsünk.

A vállalkozás három gépészmérnök tulajdona. Telephelyünk a XIII. kerületben van, ahol irodát és egy kis műhelyt tartunk fenn. Munkánkat több megbízható partner cég segíti.

Főbb termékeinkről a következő vázlatos tájékoztatást adjuk:

Kialakítottuk és folyamatosan fejlesztjük, bővítjük a *FiltRex szűrőcsalád *berendezéseit. Ajánlani tudunk a szenny-fogástól a mikrobiológiai finom-ságú szűrésig, az import berendezésekkel azonos minőségű, főleg egyedi igényeket kielégítő beren-dezéseket. Elsősorban a vegyi- és gyógyszeripar, a kozmetikai szereket, élelmiszer és italokat előállító cégek speciális kívánságait szándékozunk szűrőinkkel kielégíteni.

Másik saját fejlesztésű termékünk a *BarRex elválasztó membrános nyomás-mérő *család. Lényege, hogy a hagyományos mérőeszközök (manométerek, nyomás-távadók, nyomáskapcsolók) használhatóságát bővítjük ki elválasztó szerelvény közbeiktatásával. Korrozív, vagy eltömődést okozó sűrű anyagok esetén, magas hőmér-sékletű méréseknél előnyösen használhatóak, megnövelve a mérés biztonságát és az eszköz élettartamát.

Készítünk továbbá igen népszerű, *pneumatikus hajtású elzáró szerelvényeket. *Gömbcsapok, pillangószelepek* *széles skáláját kínáljuk saját szabadalmunk szerinti kialakításban. Ennek lényege, hogy az önműködő hajtású szerelvény kritikus hiba esetén kézzel is működtethető. A szerelvényeket igény szerint felszereljük robbanásbiztos véghelyzet visszajelzőkkel, valamint elektropneumatikus vezérlőszeleppel is.

*Poranyagok és granulátumok szállítására* vákuummal működő, zárt rendszert megvalósító berendezéseket tervezünk, amelyekből az ipar területén több jól működő referenciával rendelkezünk.

Tervezünk, gyártunk és átadásig gondozunk műszeresen szabályozott cirkulációs *hőátadó rendszereket.*

Vállalunk automatika és műszeres tervezést, kivitelezést.

*2005-ben MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést szereztünk.*

  

  

AlfaRex Tervező és Szolgáltató Bt.    |   1136 Budapest, Balzac u. 39.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 49209