Hajvizsgálat

Vegye igénybe szolgáltatásainkat:

* Lézeres bőr- és hajkezelés

" Hajvizsgálat
* Cellulitisz kezelés
* Ránctalanítás
* Pattanásos bőr kezelése
* Herpesz kezelés

Cégünk olyan minőségi szolgáltatásokat nyújt, amellyel személyre szabottan az Ön egyedi problémájára tudunk megoldásokat kínálni. Így a megfelelő kezeléssekkel és termékekkel rendkívüli eredmények érhetők el a hajhullás korpásodás és zsírosodás terén.

A mikrokamerás hajvizsgálat során részletes információkat szerzünk a fejbőr és a haj állapotáról. Ezek alapján választjuk ki a különböző hajápolási szerek ideális kombinációját, illetve egyéb tanácsokkal látjuk el a kedves vendégeinket.

Az érzékeny fejbőr, a korpásodás, a zsírosodás, a kopaszodás egyre gyakoribb problémák.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden 3. egyénnél valamilyen probléma észlelhető, sőt nagyon sok fiatal is érintett.

A kiváltó okai, a pajzsmirigyproblémák, hormonális zavar,  a stressz, örökletes tényezők, a gyógyszeres kezelések mellett a civilizációs ártalmak, a rendszertelen hiányos táplálkozás   egyre több gondot okoznak a hajunknak is.
Sokszor a hajas fejbőr elváltozásai nem oldódnak meg
a betegségek kezelésével, ezért kifejezetten a fejbőr elváltozásainak kezelésére és állapotának felmérésére speciális kezelési programok és kifejlesztett műszeres vizsgálat kínálnak megoldást.

Mikrokamerás fejbőr vizsgálat
fejborvizsgalat
fejborvizsgalat
hajvizsgalat
hajvizsgalat

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hajhullás
Hajhullás, korpásodás
Korpásodás, zsírosodás
Zsírosodás

Hajvizsgálat

Amikor még nem jelentkezett komolyabb elváltozás a hajunkon olyan esetben is ajánlott a vizsgálat a fejbőrünkön, mivel a legtöbb esetben csak akkor fordulunk szakemberhez, amikor már problémánk van, addig, pedig kísérletezünk különböző hajápoló szerekkel sikeresen vagy kevésbé sikeresen.

Hajvizsgálatra minden héten szerda délutánra lehet időpontot kérni. Hivjon bennünket az alábbi telefonszámon, vagy jelentkezzen e-mailben.

Tel: 06 1 225 7830
E-mail: szenaterpatika@invitel.hu

Széna tér Patika Gyógyszertár, Fitotéka, Homeopátia    |   1015 Budapest, Széna tér 1/A.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 47017