Gyógytermékekben Budapest egyik legnagyobb választéka 

Patika

Homeopátia

Stodal szirup

Száraz, illetve sok köpettel járó, ingerlő köhögés csillapítására ajánlott homeopátiás gyógyszer, amelyet a gége-, légcső- és hörghurut kezelésében évtizedek óta alkalmaznak gyermekek és felnőttek gyógyításánál egyaránt.

Homéodent2 málna, vagy citrom ízű fogkrém
Menta nélkül készült, így homeopátiás kezelések alatt különösen ajánlott fogkrém.



Vitaminok, erősítők

Centrum A-Z-ig luteinnel filmtabletta
Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és Luteint tartalmazó étrend-kiegészító készítmény felnőtteknek. A Centrum A-tól Z-ig Luteinnel filmtabletta összetételét a felnőttek napi vitamin- és ásványianyag szükségletének megfelelően fejlesztették ki.

Centrum Junior A-tól Z-ig Pro - rágótabletta
A gyermekek szervezete fokozottabban igényli a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges fejlődéshez és növekedéshez, ezért fontos a gondosan összeállított és jól kiegyensúlyozott étrend.

Vitamin C 200 mg filmtabletta
A C-vitamin egy vízoldékony vitamin, amely számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, sebgyógyulás) nélkülözhetetlen.
C-vitamin-hiányos állapotban a hajszálerek törékenysége, vérzések, a sebgyógyulás lassulása, fog- és csontképződési zavarok, a szervezet ellenállóképességének csökkenése, súlyos esetben skorbut jelentkezhet.

Béres Actival Kid
Az Actival Kid rágótabletta 28 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és édesítőszerrel, 5 különböző ízben gyermekek részére.

 

Emésztési zavarokra

Dulcolax bélben oldódó drazsé
A Dulcolax a székrekedés egyszeri, ill. rövid idejű kezelésére szolgál. Ezen kívül diagnosztikai vizsgálatok előkészítésére, műtét előtti és utáni kezelésekre is alkalmas, valamint olyan körülmények előfordulása esetén, amikor a székletürítés megkönnyítésére van szükség.

Bolus adstringens tabletta
A Bolus adstringens tabletta egy több összetevőből álló bélfertőtlenítő készítmény, amelynek hatóanyagai megkötik a bélben jelenlévő mérgező anyagokat és védő bevonatot képeznek a belek falán. Fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezéses gyomor- és bélbántalmak kezelésére szolgál.

Smecta por szuszpenzióhoz
A készítmény heveny és idült hasmenés; továbbá nyelőcső-, gyomor- és bélfájdalmak tüneti kezelésére alkalmas.

Hasmenés ellen - Carbo activatus tabletta
A Carbo activatus tabletta hatóanyaga orvosi szén. A gyógyszer bizonyos eredetű hasmenések és bizonyos mérgezések esetén alkalmazandó. A szén fajlagos felülete igen nagy, ezáltal a bélcsatornában lévő méreg-anyagokat, baktériumokat megköti és így hatástalanítja azokat. A szén annál hatékonyabb, minél rövidebb idő telik el a mérgező anyag szervezetbe jutása és a gyógyszer adagolása között. Valamilyen só jellegű hashajtó szer (pl. keserűsó) kb. 30-60 perccel később történő bevétele erősíti a szén fent leírt méregtelenítő hatását.

RENNIE ANTACIDUM rágótabletta
A Rennie Antacidum hatóanyagai semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav túltermelődés okozta tüneteket így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, epizodikus gyomorfájdalmat, teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, és puffadást.

Étel okozta székrekedés ellen - Glicerines végbélkúp 3 g
Milyen típusú gyógyszer a Glicerines végbélkúp 2 g, 3 g és milyen betegség esetén alkalmazható? A Glicerines végbélkúp 2 g, 3 g a székelési inger kiváltására alkalmas és ennek megfelelően hashajtó hatású gyógyszer. Alkalmazása csak szükség esetén és alkalomszerűen javasolt. Tartós és rendszeres használata csak orvosi javallatra, az orvos által előírt adagban és ideig megengedett.


Stresszoldás

Sedacur forte drazsé
A Sedacur forte drazsé olyan gyógyszer, melyet gyógynövény kivonatokból állítottak össze. A gyógyszer valeriana gyökeret, komlótobozt és citromfű levelet tartalmaz. Ezek a gyógynövények igazoltan olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek átmenetileg alkalmazhatók elalvási problémák és nyugtalanság kezelésére.

Hova filmtabletta
Alkalmazása javasolt túlhajszoltságból, stressz hatásokból fakadó vagy egyéb ideges eredetű elalvási és átalvási nehézségek, nyugtalanság, feszültség, idegesség, szorongás esetén. Mindkét növényi hatóanyag nyugtató, izomellazító és görcsoldó hatással bír, melyeket a népi gyógyászatban régóta használnak együttadva is.

Sedatif PC bukkális tabletta
Mai, felgyorsult világunkban gyakori probléma a túlhajszoltság, a stressz. Stressz hatására szervezetünkben bonyolult biokémiai folyamatok zajlanak le, amelyek ismert testi és lelki tünetekhez, eltérésekhez és panaszokhoz vezetnek. A nyugtatók és altatók csökkentik az éberségi szintet, álmosítanak, kábítanak. A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.


Gyermekeknek

Neo Citran por
A Neo Citran por a megfázás következtében kialakuló torokfájás, láz, nátha, fejfájás és végtag-, ill. izomfájdalom kezelésére szolgáló gyógyszer.
Célszerű a betegség tüneteinek észlelésekor a lehetőség szerinti, mielőbbi alkalmazása.

Béres Actival Kid
Az Actival Kid rágótabletta 28 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és édesítőszerrel, 5 különböző ízben gyermekek részére.


Arcápolás, testápolás

Bepanthen Plus krém
A Bepanthen Plus krém dexpanthenol hatóanyagot tartalmaz. A dexpanthenol a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át, amely serkenti az új szövetképződést és növeli a hegszövet tartósságát. A Bepanthen Plus krém klorhexidint is tartalmaz, ami egy olyan fertőtlenítő szert amely hatásos a sebben elszaporodó baktériumokkal szemben, azokkal szemben, amelyek egyébként jelen vannak mindenhol a bőrön, és így alkalmas a fertőzés megelőzésére vagy a fertőzés leküzdésére.

Phlogosam hab
I. fokú, és felületes II. fokú égési sérülések, nyílt sebek, napfény okozta bőrgyulladás, egyéb bőrgyulladások, mérgezés okozta bőrbántalom, lábszárfekélyhez társuló ekcéma, kontakt ekéma kezelése. Felszíni visszérgyulladás kiegészítő kezelésére.

Vichy CELLéBiOTiC
Speciális formula 60 év feletti nőknek: Megérkezett a VICHY Laboratoires válasza az életerejéből veszített, gyűrött, kiszáradt, fakó arcbőrre: CELLéBiOTiC regeneráló-tápláló nappali arckrém és CELLéBiOTiC NUIT éjszakai-kompenzáló balzsam. Egy sejt egészsége két faktortól függ: annak regeneráló képességétől és a külső veszélyek elleni védekezőképességétől.

Vichy Homme termékcsalád férfiaknak
Már megvásárolható a gyógyszertárunkban a Vichy újdonsága: arcápoló termékcsalád FÉRFIAKNAK! A tesztoszteron arcbőrre gyakorolt hatásainak alapos és egyedülálló ismeretéből kiindulva a Laboratories vichy a férfiak arcbőrének természetéhez tökéletesen alkalmazkodó készítménycsaládot alkotott. A neve: Vichy Homme.

Nature's Heaven ásványi anyagokban gazdag nappali hidratáló arckrém
A Holt-tenger egyedülálló hatását, mint az egészség és szépség forrását már az ókorban is ismerték. Az éghajlat és a geológiai erők hatására a Holt-tenger területe a kor egyik fő gyógyászati és kozmetikai nyersanyagforrásává vált. A tenger szintje, alatt 411 méterrel húzódó vízfelületével a Holt-tenger a Föld legalacsonyabban fekvő pontja. 33%-os ásványi anyag tartalma tízszeresen felülmúlja a többi tengerét. A Holt-tenger vize brómot, kalciumot, klórt, magnéziumot, nátriumot és szulfátokat, továbbá rádiumot tartalmaz.

Holt-tengeri só és iszap gyógyító hatásai
A legfontosabb elemek és nyomelemek, amit a Holt-tenger tartalmaz: Magnézium, Kálcium, Kálium, Nátrium, Stroncium, Litium-klorid, Bromid, Jodid, Cink, Réz, Mangán, Vas, Nikkel, Kobalt, Nikkel, Bárium, Molibdén, Bór, Rubidium. Ezek a Holt-tenger vizében más ásványokkal, például karbonátokkal együtt fordulnak elő és ennek köszönhető gyógyhatásuk is. A sós tengervíz jótékony hatással van a bőrbetegségek - ekcéma, pikkelysömör – és a reuma gyógyítására. Az ozmózis folyamat hatására a gyulladt izületekből távozik a felgyülemlett folyadék.

Nature's Heaven Holt-tengeri fürdőkristály alkalmazásának lehetőségei
A Nature’s Heaven termékek a Holt-tenger varázsát viszik otthonába, az egyetlen olyan bőrápolási kollekció a világon, amelyet az utolsó részletig a Holt-tengernél gyártanak. Minden Nature’s Heaven termékben az ásványi anyagok hatásos kombinációja érvényesül, mely elősegíti a sejtek regenerációját, javítja anyagcseréjét, és oxigénnel dúsítja azokat.


Kézápolás, lábápolás

Terbisil 1% krém
A Terbisil krém gombaellenes készítmény, hatására elpusztulnak a bőrbetegséget okozó gombák. A Terbisil krém a bőr gombás fertőzéseinek helyi kezelésére szolgál, külsőleg. A Terbisil krém gombaellenes készítmény, hatására elpusztulnak a bőrbetegséget okozó gombák. A Terbisil krém a bőr gombás fertőzéseinek helyi kezelésére szolgál, külsőleg.

Plerudin visszérkrém
A PLERUDIN visszérkrém egyrészt visszeres bántalmak, másrészt ütődéseknél, rándulásoknál keletkező vérömlenyek, fájdalmas duzzadások, vizenyők gyors felszívódásának elősegítésére alkalmas, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását felhasználási tapasztalat és szakirodalmi adatok igazolják.

Detralex filmtabletta
Mely betegségek kezelésére alkalmas a Detralex? Az alsó végtag idült vénás elégtelenségének kezelésére ajánlott az alábbi esetekben: nehézláb érzés, feszülés, fájdalom, éjszaki lábikragörcs. Alkalmas aranyér-megbetegedések kezelésére is.

Vichy LIPIDIOSE - kézkrém
Re-Fibryl tartalmú kézkrém száraz, berepedezett bőrre Tartósan megnyugtatja és ápolja a kéz bőrét. Száraz, berepedezett bőrre.


Vércukormérés



Gyógymasszázs

JÓKAI Patika és Biocentrum    |   1042 Budapest, Árpád út 77.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 45537