Klímatechnika az élvonalban! 

ZUBADAN hőszivattyúk

ZUBADAN hőszivattyúk

 

Ez a korszerű fűtési megoldás mind új építésű házaknál, mind felújítandó, meglévő házaknál egyaránt sikeresen alkalmazható, csekély helyet igényel. A rendszer a környezeti levegőből nyert hőenergia hasznosításával működik. Pl: A levegőből nyert 3 kW napenergiával és a hálózatról kapott 1 kW villamos energiával több mint 4 kW fűtőteljesítmény biztosítására képes. 

Zubadan-technológia: -15 °C-on is maximális teljesítmény



Az innovatív Zubadan-technológiát alkalmazó új Mitsubishi Electric hőszivattyú-rendszereknek nincs versenytársa, hiszen semmilyen más típusú levegő-víz hőszivattyú nem üzemeltethető ilyen gazdaságosan a hideg teli napokon. A berendezés meg mínusz 15 fokos hidegben is lehetővé teszi a monovalens üzemeltetést. A mínusz 25 fokig kitolt működési tartomány és a gyorsított leolvasztás egyedülállóan nagy üzembiztonságot es teljesítményt garantál. A készülékben alkalmazott megoldások a hagyományos levegő-víz hőszivattyúkhoz képest 50 %-kal csökkenti a leolvasztás idejét, és akar 180 percre is növelhetik a leolvasztási folyamatok közötti üzemidőt. A HIC-hűtőre es Flash Injection kompresszorra alapuló Zubadan-hűtőkör meg alacsony kültéri hőmérséklet eseten is állandó értéken képes tartani a hűtőközeg tömegáramát, és képes megakadályozni a gáz túlhevülését. Ez kiváló fűtőteljesítményt biztosit a teljes működési tartományban. Akar 60 °C-s előremenő hőmérsékletnek köszönhetően a hőszivattyúk ideálisan használhatok meleg víz előkészítéshez. A megoldás feleslegessé teszi a drága elektromos fűtőrúddal történő utólagos melegítést.

 Az Ecodan hőszivattyú rendszerek

Kültéri egységből és csatlakoztatásra kész beltéri modulból (hőtároló tartály) áll. Az Ecodan rendszer kompakt, a beszerelés jelentős mértékben leegyszerűsödik. A lemezes hőcserélő a kültéri készülékben (kompakt hőszivattyúk) vagy igény szerint a beltéri modulban (split hőszivattyúk) kap helyet. A vásárlónak csupán a víz- es hűtőközeg-vezetékrendszerről kell gondoskodnia. A 200 literes ivóvíztartályt és keringető szivattyút magába foglaló Ecodan beltéri modul komplett fűtésrendszerre egészíti ki a hőszivattyút. A szabályozóegység az előlapon található. A hőszivattyú-vezérlésnek köszönhetően további vezérlőegységre nincs szükség. A beltéri modul kétféle kivitelben kapható: lemezes hőcserélővel split-hőszivattyúkhoz és lemezes hőcserélő nélkül kompakt hőszivattyúkhoz. Valóban kis méreteinek köszönhetően a hőtároló tartály minimális helyet igényel az épületben.

 Ecodan levegő-víz hőszivattyúk

• 100 % fűtőteljesítmény -15 °C külső hőmérsékletig a szabadalmaztatott HIC hűtőkörnek és a speciális Flash
Injection befecskendezésű kompresszornak köszönhetően.
• -25 °C-ig kitolt működési tartomány
• Előremenő víz vezeték max. hőmérséklete 60 °C
• Teljes értékű integrált fűtésszabályozás automatikus vízmennyiség mérővel, szabályozható vegyes fűtőkörrel,
esztrichszárítási programmal, party-funkcióval, legionella elleni kapcsolással
• A rendszer része egy energiatakarékos, elektronikus szabályozású keringető szivattyú, illetve egy szükség esetén aktiválható kiegészítő elektromos fűtés is.
• Csökkentett leolvasztási idő
• Kompakt méretű kültéri készülékek a diszkrét elhelyezés érdekében
• Akár 75 m hosszúságú vezeték a tetszés szerinti kültéri felszereléshez
• Mivel nem kell vízcsöveket a kültéren vezetni, a vezetékek szétfagyása kizárt
 

ROYAL Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.    |   1092 Budapest, Kinizsi u. 17. I/6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 43174