Bemutatkozás

Informatikai rendszerek bevezetése során a rendelkezésre álló adatok körének felmérése, a rendszerből kinyerni kívánt információk meghatározása alapvető tervezési feladat. Az adatok begyűjtése - amely idő és költségigényes - kompromisszumokra kényszerít: az optimális információ helyett csak elegendő információ nyerhető ki, de ennek érdekében minden adat helyett csak az ésszerű költséggel elérhető adatokat kell begyűjteni. Az információs rendszer hatékonyságát az elegendő információnak az ésszerű költséggel való összevetése mutatja. Az automatikus azonosításon alapuló adatgyűjtési technológiák ennek a hatékonyságnak a növelését célozzák: nagy adatmennyiség begyűjtése kis hibával, a folyamat minél több pontjáról kis emberi közreműködéssel, ezáltal alacsony költség mellett. Cégünk tevékenysége elsősorban az automatikus azonosításon alapuló megoldásokhoz kapcsolódik, legyen a feladat a logisztikai folyamatok optimalizálása, gyártáskövetés, tárgyi eszköz leltározás, egyedi rendszerek fejlesztése vagy különféle kereskedelemtechnikai megoldás. A korábban egyeduralkodó és a mai napig legelterjedtebb vonalkódok mellett a rádiófrekvenciás azonosítási (RFID) technológiát is ajánljuk ügyfeleinknek.

Közel 20 éves fennállásunk óta, az időközbeni fejlődés eredményeként folyamatosan a szakterület egyik legnagyobb és legelismertebb magyar vállalkozásaként tevékenykedünk. Közel 50 fős képzett szakemberekből álló csapatunk minden körülmények között az optimális megoldás biztosításán dolgozik, hogy Ön elégedett lehessen.

Örömünkre szolgál, hogy számos neves és elismert, magas minőséget nyújtó gyártóval (Intermec, Datalogic, CipherLab, Axiohm, Cognitive, Extech...) kiemelt kereskedelmi kapcsolatot tudunk kialakítani, s partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy kedvező és megbízható ajánlatokkal tudjunk a legkülönfélébb eszközigényekre reagálni, garanciális szolgáltatásokat nyújtani.

Minden esetben optimális MEGOLDÁST kínálunk a felmerült igényekre.

Tevékenységünk során a magas szakmai tudást, a minőséghez való igényességet és partnereinkkel való folyamatos együttműködést alapértékeknek tekintjük, amelyek fenntartására és fejlesztésére sok energiát fordítunk.

Ez a feltétele annak, hogy előrehaladásunk kulcsa továbbra is a mi kezünkben legyen, s a kínált megoldásainkkal Ön is elégedett legyen.

Egyeztessük igényeit, tegye fel kérdéseit kollégáinknak itt:
http://www.vonalkod.hu/irjon_nekunk/


Megtiszteltetés számunkra, ha hozzánk fordul.

Lukácsy György
ügyvezető igazgató

Debreceni kirendeltségünk a következő címen és telefonszámon található meg:

4029 Debrecen, Cegléd u. 11.

Tel./Fax: (+36 52) 452-142


 

Automatikus azonosítástechnikai eszközök kereskedelme

Tevékenységünk egyik jelentős részét képezi az automatikus azonosítás technikai eszközök, elsősorban vonalkód technikai berendezések kis- és nagykereskedelme.

A kereskedelmi és ipari alkalmazások számára vonalkód olvasók (kézi és telepített egyaránt), etikett- és blokknyomtatók széles skáláját kínáljuk. A mai elektronikára jellemző csökkenő ár és méret, kontra növekvő "tudás" tendencia, a vonalkód technikát sem kerüli el, így egyre több kereskedelmi, készletgazdálkodási és logisztikai alkalmazásban jelennek meg igényként mobil adatgyűjtő eszközök, kézi számítógépek (PDA) és mobil nyomtatók.

Természetesen fenti eszközcsoportjainkat nem elkülönülten kezeljük. Komplett rendszerbe foglalva - mint pl. terítőrendszerek, raktározás, irodai alkalmazás, stb. esetén - igyekszünk a feladatnak leginkább megfelelő termékeket működésük összehangolásával ajánlani.


 

Logisztikai rendszerek

Cégünk kiemelt területként kezeli tevékenységében a raktári és szállítmányozási rendszerek azonosítási és adatgyűjtési tevékenységének automatizálását. Kiemelt figyelmet fordítunk a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) adta lehetőségekre, s ahol lehetséges, ügyfeleink számára kézzelfogható javaslatot és megoldást biztosítunk. Ehhez jól felszerelt, saját RFID laboratóriumunk áll rendelkezésre.


 

Tárgyi eszköz leltár rendszerek, áruleltár

Cégünk nagy jártasságra tett szert az elmúlt évek során a leltározás automatizálása terén. Kidolgoztunk egy módszert, ami nem csak a leltározásra fordított időt csökkenti, hanem olyan teljes megoldást biztosít a tárgyi eszköz nyilvántartás területén, amely kiterjed a kapcsolódó ügyviteli folyamatok megtervezésétől és szabályozásától kezdődően a teljes számítógépes szoftver- és hardverháttér kialakításán keresztül a rendszer betanításáig, és ha szükséges, folyamatos, hosszú távú felügyeletéig.

Szolgáltatásunk szerves részét képezi az egységes kódrendszerek és egyedi azonosítók kialakítása, a tárgyi eszköz állomány tételes, vonalkód technikát alkalmazó felleltározása és a valós helyzetet tükröző számítógépes adatbázisok, illetve kimutatások elkészítése. Mindezeken kívül minden felhasználó számára egyedi igényeihez hozzáigazított funkciógazdag szoftvert is biztosítunk, amely az ügyviteli folyamatok leszabályozásával együttesen biztosítja a tárgyi eszközök naprakész nyilvántartását. 


 


Nyomtatási kellékanyag kereskedelem, bérnyomtatás

A vonalkód nyomtatók számára ajánlott anyagok kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak a legkülönbözőbb alkalmazási környezetek és igények számára. Az általunk ajánlott etikettek, festékszalagok és nyomatok nemcsak a felhasználás számára, de a nyomtató élettartamára vonatkozóan is garanciát biztosítanak.

Etikett szolgálatunk illetve bérnyomtatási tevékenységünk keretén belül a kisebb etikett igényű, elsősorban kiskereskedelmi alkalmazások számára rövid vállalási határidővel nyomtatott etiketteket gyártunk. Ezek az etikettek megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, biztonságosan alkalmazhatóak. Az etikettek nyomtatásán túl, azok egyedi igények alapján történő megtervezése is szolgáltatásaink közé tartozik.



 

Szerviztevékenység

Az elmúlt évek erdményességének köszönhetően mára számos gyártó cég garanciális szervizközpontjaként tevékenykedünk.

Szerződéses ajánlatunk részét képezi:
-az eszközpark folyamatos és rendszeres karbantartása,
-csereeszközök rendelkezésre bocsátása,
-gyors javítási és kiszállási határidők garantálása,
-a garanciális időtartam igény szerinti meghosszabbítása.

Szerviztevékenységünket megfelelő alkatrész- és csreeszköz készlet, szervizmérnökökből és technikusokból álló szakembergárda és jól felszerelt szervizműhely, valamint vidéki telephelyünk és partnercégeink erősítik.

VONALKÓD RENDSZERHÁZ Kft.    |   1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 177.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 24216