Az igazi út a szórástechnikában! 

Szórástechnika

A DETE Dr. Tettenborn GmbH egy innovatív felületkezelési technikával foglalkozó társaság, amely már 1954-ben foglalkozott elektrosztatikus porszórással.

A DETE Dr. Tettenborn GmbH-nak ma már a világ sok országában van képviselete, Magyarországon a Szórástechnika Kft.

A DETE a Két-komponenses szóró-berendezéstől az átfolyásos festék melegítőig Airless-, és finomszóró berendezéseket, membrán szivattyúkat, festékszóró pisztolyokat, komplett festő-rendszereket, szűrőket, vizes –és száraz elszívó falakat, légutánpótlást, valamint egyedi átmenő rendszerű és kamrás szárítókat kínál. A palettát a festő robotok teszik teljessé.

Termékeink gyártása a Nürnbergi székhelyen és Budapesten történik.

Munkatársaink a jövő szempontjából fontos környezetvédelem szem előtt tartásával főleg környezetkímélő, energiatakarékos és emisszió csökkentő termékek fejlesztésén dolgoznak, elsősorban vizes- és UV lakkok feldolgozására alkalmas 2-K és 3-K technológiájú berendezéseken.
A DETE Surface Technology Group nagy tapasztalattal és széles választékkal segíti már évtizedek óta partnerei munkáját.

Tanácsadással, komplett felületkezelési technológia tervezésével, gyártásával és forgalmazásával eredményes együttműködést kínál szinte valamennyi szakterületen.
Ennek köszönhetően sikerült olyan jelentős partnereket megnyerni és referenciáink között üdvözölni, mint Vogel&Noot, Schwarzmüller, Siemens, Airbus, Jászplasztik, Borovi, Kenvéd stb.

Bővebb információkért kérjük, látogasson el honlapunkra!
www.dete.com

   
   
   
   
   
   
   
 
   
   

Dete Surface Technology Group - Szórástechnika Kft.    |   2330 Dunaharaszti, Soroksári út 56.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 52335