Jobb megelőzni, mint kezelni! 

Bemutatkozás

trop-med-infoblokk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Projekt azonosítószáma:
EFOP-5.1.1-17
 
Kedvezményezett neve:
Trop-Med Hungary Kft.
 
Projekt címe:
Az EFOP-5.1.1-17 azonosító jelű Emberi Erőforrás Fejlesztési  Operatív Program pénzügyi eszköz Hitelprogram.
 
Projekt leírása: 
Az EFOP-5.1.1-17 sz projekt keretében szerencsi rendelőnkbe az alábbi orvosi eszközök beszerzése történt meg:  A pályázat segítségével  egy csúcstechnológiát képviselő gépet, az Arietta 50 ultrahang diagnosztikai készüléket  szereztünk be és hozzá egy motorosan is állítható  magasságú korszerű, modern vizsgálóágyat, amelynek segítségével minden körülmények között optimalizálható a diagnosztika. A projekt eredményeképpen új szolgáltatás nyújtására lettünk képesek. Lehetőség nyílik nem csak a dolgozói létszám megtartására, hanem a munkatársak számát mind orvosi, mind pedig szakasszisztencia terén növelni is később. Az új eszközökkel a termelékenység és hatékonyság nagy mértékben fokozható,  ezáltal üzleti eredményünkben a növekedés mérhető lesz.
 
A kölcsön összege:
 
10.000.000 Ft
 
Projekt befejezése:
 
2022.11.15.
 
 
Az Intézet Nemzetközi Oltóközpont, sárgaláz oltás beadására is jogosult. Előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni a kiutazókat illetve a trópusi utazásról betegségtünetekkel hazaérkezőket hétfőn, szerdán és pénteken 12 és 18 óra között.

Előjegyzési- és Rendelési idő: 

Hétfő: 8.00-17.00
Szerda: 8.00-17.00
Péntek: 8.00-17.00

 

 Our Doctors speak English / French / Russian.

 


- UTAZNI - ÉS EGÉSZSÉGESEN HAZATÉRNI

Az egzotikus országokba történő utazásaink kapcsán olyan betegségek veszélye fenyeget, amelyek vakcinával, szaktanácsadással, illetve gyógyszerekkel megelőzhetőek.
Mindezt egy helyen, Intézetünkben megkapja!

- CÉLUNK

Az utazásaink kapcsán ránk leselkedő egzotikus betegségek megelőzése - egyénre szabottan, illetve a nyaralásról betegségtünetekkel hazaérkezők vizsgálata / gyógykezelése.

- HOGYAN?

Az utazási útvonal ismeretében pontos járványügyi szaktanácsot adunk, bemutatjuk az ott honos speciális betegségeket, azok átviteli módját, tüneteit, a megelőzést, illetve a gyógykezelést.

- VÉDŐOLTÁSOK

A betegségek elkerülése érdekében a szaktanácsadáson kívül vakcinákat adunk (sárgaláz, hepatitis A+B, hastífusz, bakteriális agyhártyagyulladás, diftéria, tetanus, járványos gyermekbénulás, szamárköhögés, kanyaró, rubeola, mumps, influenza, bárányhimlő betegségek ellen), illetve gyógyszerrel látjuk el pácienseinket a helyszínen.

- UTAZNI BÁTRAN - KRÓNIKUS BETEGSÉGGEL EGYÜTT IS!

Ha a páciens valamilyen krónikus betegségben szenved, segítünk annak beállításában (pl. belgyógyászati betegségek esetén), felkészítjük az útra, ellátjuk a hiányzó gyógyszerekkel, illetve ellenőrizzük, hogy a páciens a lehető legjobb állapotban vállalkozzon a hazánkétól eltérő klímájú országba történő utazásra.

- „KÉSŐ, MÁR MEGBETEGEDTEM!”

Amennyiben a kiutazó nem vett részt a kiutazás előtt ilyen megelőző szakorvosi vizsgálaton és betegségre utaló tünetekkel érkezett haza, vizsgálatainkkal segítünk a diagnózis felállításában és a gyógykezelésben. 

- „ENGEM EGY ORVOS SEM TUD MEGGYÓGYÍTANI!”

Vállaljuk továbbá hazai fertőző betegségek illetve határterületi (felsőlégúti, tüdő, vese, urológiai, ízületi) problémák differenciál diagnosztikáját és gyógykezelését.

Trópusi és Utazási Betegségek Intézete    |   1094 Budapest, Viola u. 13-15.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 51028