Szelepekben utazunk ... 

Multivalve- GEMÜ

A Multivalve Kft. 2010-ben is várja partnerei érdeklődését GEMÜ termékekkel kapcsolatban. Minden tájékoztatást és segítséget megadunk Önnek, legyen szó membránszelepekről, ferde- és egyenes ülékes szelepekről, áramlásmérőkről, mágnesszelepekről, pillangószelepekről, kiegészítőkről és GEMÜ alkatrészekről. Cégünk a GEMÜ kiemelt viszonteladója, így a GEMÜ termékek közvetlenül a gyártótól jutnak el vevőinkhez.

Partnerünk továbbá a német HECO GmbH, amely nemesacél szerelvények tekintetében rendelkezik sokévtizedes tapasztalatokkal. A Multivalve Kft-n keresztül a HECO GmbH teljes termékpalettája elérhető, mint például 1-, 2- és 3-részes gömbcsapok, tolózárak, szűrők, visszacsapószelepek, fittingek, csövek és egyéb kiegészítők.

Forgalmazzuk továbbá a holland Econosto termékeit. A cég több, mint egy évszázada van jelen a szeleppiacon, és méltán nevezhetjük a világ egyik vezető szerelvénygyártójának. Az Econosto teljes termékpalettája elérhető a Multivalve Kft. kínálatában, így a magyar vevőknek sem kell lemondani a magas minőségi színvonalt képviselő Econosto szerelvényekről. A legfőbb termékek a pillangószelepek, tolózárak, gömbcsapok, különféle elzáró- és szabályzó szerelvények, mérőeszközök és még számos további nélkülözhetetlen szerelvénytípus.

A cseh ABO Valve pillangószelepei különböző ipari területekre kínálnak megoldásokat. Víz- és légtechnikától kezdve a speciális alkalmazásokig kínáljuk partnerünk kézikaros, csigahajtóműves, pneumatikus és motoros pillangószelepeit. Kérjen ajánlatot!


Membránszelepek
                                      

Fém- és mûanyagházas membránszelepek, kézi, pneumatikus, vagy motoros mûködtetéssel. Számos ipari területen használatosak a GEMÜ membránszelepei, mint például gyógyszer- és élelmiszeripar, uszodatechnika, ipari vízkezelés, mikroelektronika és számos egyéb itt fel nem sorolt terület.

Membránszelepekrõl bõvebben itt  
                                                                                                   

Ülékes szelepek                                                                            

A GEMÜ ferde- és egyenes ülékes szelepeit a világ vezetõ márkái között tartják számon. Nem véletlenül! Az ipar különbözõ területeire, számos kivitelben, kézi és pneumatikus mûködtetési lehetõéggel.


Az ülékes szelepekrõl bõvebb információt itt talál.

Mágnesszelepek                                                                     Szelepekben utazunk - Multivalve

A GEMÜ fém- és mûanyagházas mágnesszelepeket kínál széles választékban, amely mágnesszelepek a legkülönbözõbb alkalmazási területeken elégítik ki a vevõi és felhasználói igényeket.

A mágnesszelepek leírásai itt találhatók.


Áramlásmérõk

A GEMÜ által gyártott áramlásmérõk magas fokú precizitással biztosítják a szükséges adatokat a felhasználónak. Lebegõtestes, turbinás és induktív áramlásmérõk találhatók a GEMÜ kínálatában.

A GEMÜ áramlásmérõkrõl bõvebben itt.


Pillangószelepek

A GEMÜ az ipar számos területére kínál megoldásokat pillangószelepeivel. Vízkezelésre, gyógyszer- és élelmiszeriparba, nehézipari alkalmazásra számos megoldást ajánlunk partnereinknek.

A pillangószelepekrõl bõvebb információt itt talál.


Vezérlés, szabályzás

A GEMÜ nagy figyelmet szentel a különbözõ folyamatirányítási feladatoknak, ezért a legegyszerûbb vezérlési formáktól a legbonyolultabb szabályzási feladatokig számos terméket kínál a felhasználóknak.

A vezérléssel és szabályzással kapcsolatban bõvebb információt itt talál.


Gömbcsapok

A német Heco GmbH gömbcsapjai a legmagasabb minõséget garantálják partnereinknek.

A gömbcsapokról bõvebben itt.


Nemesacél szerelvények és fittingek

A német Heco GmbH a nemesacél termékek specialistája. Tekintse meg termékválasztékunkat.

A Heco nemesacél termékekrol bõvebb információt itt talál.


Multivalve Kft. - Kizárólagos Gemü Forgalmazó    |   1155 Budapest, Rákos út 235.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 52679