Mindez elkötelezettségünk és egyben küldetésünk! 

Termékeink

Termékek – Centrifugazsákok
 
A gyógyszeriparban széles körben elterjedt technológiai folyamat a hatóanyagok, végtermékek centrifugán történő elválasztása az anyalúgtól, vagy akár az oldatban lévő hasznos anyagok kinyerése a szilárd fázisból.
 
Ehhez számtalan kivitelű és méretű centrifuga áll a felhasználók részére.
Kivétel nélkül minden típusú berendezésre gyártunk méretpontos, zsákos, önürítős, végtelenített kivitelű centifugazsákokat, szűrőlapokat.
 
A felhasznált anyagok a legmodernebb, erre a célra kifejlesztett mono és multifilament szűrőszövetek, illetve ennek megfelelő kombinációja, amely a legkedvezőbb árú és minőségű konfekcionált végterméket eredményezi.
 
A szálmentes alapanyagoknak és konfekciónak köszönhetően nagytisztaságú végtermékek szűrésénél is használhatóak termékeink akár egy mikronos szűrési finomságban is.
Néhány elterjedtebb géptípus, BVG, Comi-Condor, Ellerwerk, Krauss-Maffei, Alfa-Laval,Rina, Henkel

Centrifuga zsákok
Centrifuga zsákok
 

OCTOPUS zsákok

Cégünk ”csúcsterméke” a fluidágyas szárítóberendezésekben használatos antisztatikus szövetből készülő szűrőzsák, mely magas hozzáadott konfekcionálási értékkel, szinte művészi varrással készül,speciális szövetből, melynek számos kritériumnak kell megfelelnie. Ezáltal moshatónak, mérettartónak, és a felhasználási körülményeknek megfelelően antisztatikusnak, hogy az esetleges sztatikus feltöltődést elkerüljük. Ehhez Poliészter, fémszálas, illetve poliamid, karbonszálas alapanyagokat használunk, melyet speciális konfekcióval alakítunk a berendezés méretéhez.Szállítunk az alábbi géptípusokra: Glatt, Aeromatic,Diosna,Bosch-Hüttlin,Manesty,Eurovent.

OCTOPUS zsákok
 
A zsákokat speciális azonosítóval látjuk el, mely a felhasználónál megkönnyíti a dedikációt, és szűrőzsákjainkat a használat során előforduló kisebb sérülések esetén javítjuk is, a hozzátartozó törzslap alapján a zsák élettciklusa pontosan dokumentálható.
 

Fém szűrőgyertyák folyadékszűréshez

Számtalan iparágban, de főleg az autó és olajiparban a magas nyomás és hőmérséklet miatt rozsdamentes fém szűrőelemeket használnak. Ezen felhasználásokra nagyon széles körben kínálunk szűrőelemeket, akár egyedileg méretre gyártva alacsony darabszámban is, minta vagy géptípus alapján. Alapanyagként a hagyományos fémszitákon kívül wedge wire illetve porózus szinterfémeket használunk szűrőfelületként.

Szűrőgyertyák
 
Gázturbina szűrők
 
A gázturninás erőművek hatalmas mennyiségű és prámium minőségű technológiai levegőt igényelnek működésük közben. Ennek eléréséhez, többfokozatú légkezelő berendezéseket használnak.
Kínálatunkban szerepel az összes típusú és méretű szűrőelem az előszűrő fokozatoktól a legfinomabb, legjobb minőséget kínáló H11 szűrőpanelekig bezárólag.
Alacsony nyomásesésű és hosszú élettartamú szűrőelemeink biztosítják a leggazdaságosabb működési költségeket a legjobb minőség mellett.

Gázturbina szűrők
Gázturbina szűrők
 
HT szűrők
 
Speciálisan az autóipari festőüzemek szűrőelemei a magas szűréstechnikai fokot kínáló magas hőállóságú, úgynevezett HT szűrők, mely a beégető kemencék légtechnikai finomszűrői.
A felhasznált alapanyagok biztosítják, hogy a szűrők akár 280 oC-os üzemi hőmérsékleten is biztonságosan üzemeljenek, és a speciális filtermédiának köszönhetően szélsőséges körülmények között is biztosítsák a kívánt szűrési finomságot. a különleges tömítés megakadályozza, hogy bypass szűretlen levegő juthasson a munkaterületre.

HT szűrők
HT szűrők
 

Ipari porleválasztás

Talán a legszélesebb körben elterjedt szűréstechnikai technológia az ipari porleválasztás.Számtalan iparágban találkozhatunk különböző méretű és kialakítású porleválasztóval, mely a gyártási folyamatoknál keletkező poros levegő, gázok megszűrésével akadályozza meg, hogy azok a szabad környezeti levegőbe jussanak.
A leggyakrabban használt műszaki megoldás a hagyományos zsákos porleválasztás.
Cégünk minden méretű, és a legnevesebb európai gyártok által a piacon kapható tűfilcekből gyárt tömlős illetve táskás porszűrőket.
A magas szintű, állandó raktárkészletnek köszönhetően kapott méret vagy minta után, bármekkora mennyiségben, gyors vállalási határidővel tudunk szállítani.
A felhasznált alapanyagok: poliészter,Nomex, Poliakril-nitril, Üveg, Polipropilén és ezen tűfilcek antisztatikus, víz- és olajtaszító illetve teflonmembrános változatai.

Ipari porleválasztás
Ipari porleválasztás
 

Szűrőpatronok

A modern porleválasztók, kisebb helyigényű plisszirozott felületű szűrőpatronokat és paneleket használnak. Ezen termékcsoport teljes méretválasztékát kínáljuk a legspeciálisabb szűrőanyagok felhasználásával.

Szűrőpatronok
Szűrőpatronok
 
Folyadékszűrés zsákszűrőkkel
 
Ami száraz technológiáknál a porleválasztás, folyadékok esetében a szilárd anyag kiválasztására legelterjedtebb megoldás az úgynevezett zsákos szűrés.
A piacon létező összes zsákos szűrőházba kínáljuk szűrőbetéteinket 0,2 mikronos szűrési finomságtól indulóan.
PES,PP, PA, Nomex,PTFE tűfilcek és sziták felhasználásával minden létező igényre tudunk megfelelő terméket kínálni.
 
Folyadékszűrés zsákszűrőkkel
Folyadékszűrés zsákszűrőkkel
 
 
 
Rimóczi és Társa Kft.    |   1181 Budapest, Vasvári Pál u. 6.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 52206