Kéménybélelés

kéménybélelés
kéménybélelés

A kéménybélelés elengedhetetlen a tüzelőberendezések szabályos működtetéséhez.

A mindennapi élethez hőenergia termelésére van szükség. A hőenergiát tüzelőanyagok elégetésével nyerjük. Az égéshez szükséges oxigén biztosításának és az égés folyamán keletkező égéstermékek elvezetésének alapvető épületszerkezete a kémény. A kémény rendeltetése hogy a tüzelőberendezésekből a tüzelőanyag elégetésekor keletkező füstgázokat elvezessék.

A kémény az év minden szakában igénybevételnek van kitéve, melyek hőhatások, korrózió, átnedvesedés, fagyás is lehet. Mindezek mellett a kémiai hatások sem elhanyagolhatóak (savas kicsapódás). A károsodás következménye lehet a kéményfej és belső felületek porladása, szétmállása, kéménytéglák kilazulása. A kémény idővel életveszélyessé válik. Védekezni lehet ellene magas hőmérsékletnek, víznek, savnak ellenálló kéménybélés‐test beépítésével (akár utólag is) a kéménybe.

Ha a lehetséges megoldások közül megtalálta a megfelelőt, kérjük egyeztessen velünk időpontot egy helyszíni felmérésre. Kollégáink ipari kamerával átnézik a kürtő(ke)t, rögzítik a bekötési állapotokat és a legkedvezőbb ár/érték arányos megoldást fogják javasolni Önnek.

A felmérés és az árajánlat elkészítése Budapest területén díjtalan!

Reméljük, hamarosan Ön is elégedett megrendelőink egyike lesz.

furanflex bélés makett
furanflex bélés makett
kéménybélelés metszet
kéménybélelés metszet
megszilárdult béléscső
megszilárdult béléscső
kibélelt magasított hőszigetelt egyedi kémény
kibélelt magasított hőszigetelt egyedi kémény
Diametrus Kft. - Kémény Szerviz    |   1117 Budapest, Budafoki út 183.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 51671