Fűtés korszerűsítés

fűtés korszerűsítés
fűtés korszerűsítés
Vállaljuk fűtés-korszerűsítés kivitelezését, valamint gáztervek elkészítését.

A régi, elavult, rossz hatásfokkal működő fűtési rendszer korszerűsítésével jelentősen csökkenthető az épület energiafelhasználása. Ez egy fűtési szezonban több tízezer forintos megtakarítást is hozhat. Az előkészítő munkákat jó fél évvel a tényleges fűtéskorszerűsítés előtt érdemes elkezdeni. Egy teljes fűtéskorszerűsítés akár 20-30 százalékkal csökkentheti egy épület fűtési költségeit családi házak, társasházak esetében egyaránt. A régi rendszerek nem szabályozhatók megfelelően, és jellemző rájuk, hogy a kazán rossz hatásfokkal üzemel. A hőtermelő berendezések cseréjénél a hatásfoknövelés mellett a megfelelő szabályozás kiépítése biztosítja a gazdaságos üzemeltetést, hiszen beállíthatóvá válik, hogy a fűtőkészülék mindig az éppen szükséges energiát adja le. Így azonos komfortérzet mellett egy jó hatásfokú fűtőberendezéssel és jól beszabályozott rendszerrel akár 20-30 százalékkal csökkenhet az energiafelhasználás.

Gázkészülék csere

Gázkészülékek cseréjére azokban az esetekben kerülhet sor, ha a meglévő készülék elromlott, és már nem javítható, vagy a fenntartása már nem költséghatékony, ezért új készülék beszerelése szükséges. Napjainkban egyre többen vásárolnak energia hatékony gázkészüléket. Ezen készülékek között is található olyan készülék, ami kedvez a pénztárcánknak, de még a komfortérzetünknek is. Lényeges szempont lehet az energiatakarékosság is.

Gázterv

gáztervA gázterv a tervezett állapot mellett dokumentálja a meglévő állapotot, és az esetleges bontási munkákat is.
A gázrendszerről készült terven szerepelnie kell a hőtermelő berendezés megjelölésének (gyártó, típus, egyéb adatok), a szerelési munkálatok és betartandó szabványok megnevezésének.

A gázszolgáltató csak olyan tervre adhat engedélyt, amelynél az összes szerkezet megfelel a hatályos szabványoknak és előírásoknak. Ezek közül a legkritikusabb elem a kémény, ennek felújítása/átalakítása a legköltségesebb munkarész is lehet.
Diametrus Kft. - Kémény Szerviz    |   1117 Budapest, Budafoki út 183.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 51671