Kémény

Kémény
Kémény
A kémény szerves része épületeinknek. Legalább annyi köze van az építészethez, mint az épületgépészethez. Az építésznek az a fontos, hogy a kémény ne rondítsa el alkotását, míg az épületgépész a biztonságos égéstermék-elvezetést és az energiatakarékosságot tartja szem előtt.
A tüzelőberendezéseinkből a mérgező égésterméket el kell távolítani a lakóterünkön kívülre. Az égéstermék távozhat gravitációsan a légnyomás különbségek hatására (nyílt égésterű kazánok), de korszerű, zárt égésterű készülékek esetében ez ventilátor segítségével történik.
Hazánkban nagyon sok a rossz kémény, mert hosszú évtizedekig elhanyagolták a karbantartásokat, felújítást. Ezért évről-évre egyre gyakoribbak a szénmonoxid mérgezések.
Az eredetileg vegyes tüzelésre épült kémények állagát drámaian rontotta a korszerű gáztüzelés robbanásszerű elterjedése. A gáz égéstermékének lényegesen alacsonyabb hőmérséklete és magasabb vízgőztartalma okozta a kémények intenzív állagromlását. A savas kondenzátum kioldja a kémény tégláinak fugáiból a kötőanyagot, ezáltal a téglák bedőlhetnek, megnehezítve, megakadályozva az égéstermék távozását a kéményen.
Oldalaink között megtalálja az Ön kéményének megfelelő hasznos megoldást. Ha mégis maradtak megválaszolatlan kérdései, hívjon bennünket!
Ha a lehetséges megoldások között talált megfelelőt, kérjük, egyeztessen velünk időpontot egy helyszíni felmérésre. Kollégáink ipari kamerával átnézik a kürtő(ke)t, rögzítik a bekötési állapotokat és a legkedvezőbb ár/érték arányos megoldást fogják javasolni Önnek.
A felmérés, és az árajánlat elkészítése Budapest területén díjtalan!

Társaságunk már több, mint 80 km egyedi, és legalább ennyi gyűjtőkéményt bélelt ki, vagy szerelt össze. Reméljük, hamarosan Ön is elégedett megrendelőnk lesz.
Egyedi-, és gyűjtőkémények FuranFlex anyaggal, illetve technológiával történő bélelése, rekonstrukciója, szerelt kémények építése, zárt égésterű készülékek égéstermék-elvezető rendszereinek kiépítése. Mesterséges huzatfokozó ventilátorok telepítése. Vállaljuk a szakhatósági engedélyek beszerzését is! Budapesten ingyenes ipari kamerás helyszíni felmérést biztosítunk! Bővebb információt honlapunkon talál.

Kémény ár

Cégünk a helyszíni felmérés (Budapesten díjtalan) során beszerzett adatok és információk  után egy minden részletre kiterjedő árajánlatot készít, melyben a műszaki tartalom mellett a tételes költségkimutatás is megtalálható. Mivel minden kémény különböző és nincs két egyforma, ezért szükséges a részletes árajánlat elkészítése ügyfeleink számára.
Diametrus Kft. - Kémény Szerviz    |   1117 Budapest, Budafoki út 183.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 51671