Építészstúdió

A Bodzán Építész Kft. 1994-ben alakult. Az építész stúdiót építészeti tervezés, illetve építőipari generáltervezés céljára hoztuk létre. Jelenlegi létszámunk 4 fő.


Kezdetben munkáink javarészét családi házak, hétvégi házak tervezése tették ki, majd egyre nagyobb hányadban kaptunk jelentősebb épületekre szóló megbízást. Terveztünk több ipari csarnokot, kereskedelmi épületet, szállodát, bölcsődét, óvodát, iskolát. Több épületet terveztünk műemléki környezetben, ill. számos, védett épület felújítását, bővítését készítettük.

Az egyes épületek tervezésénél a funkcionális működés, a helyszínnel kanonizáló forma kialakítása, és a megfelelő anyaghasználat egymástól elválaszthatatlan folyamat.



Műteremlakás terve

Több ismert iparművésszel tartunk fenn kapcsolatot, így iparművészeti tárgyak, szobrok stb. tervezését és kivitelezését is el tudjuk végezni, végeztetni.



 Üzletközpont terve

Az építészeti folyamat minden szegmensében vállalunk tervkészítést, az első vázlattervtől a 3D látványterveken keresztül a végső kiviteli tervig:


Vázlatterv  ■  3D Látványterv  ■  Épületfelmérés  ■  Engedélyezési terv  ■  Kiviteliterv

 



Óvoda és iskola terve

Sok évre visszamenő építészeti társtervezői kapcsolataink, a magasépítőipari tervezés teljes skáláját átfogják,ideértve a talajmechanikus, az épületgépész, statikus, konyhatechnológus, orvostechnológus kollégákat. Egyes szakmákban - építészeti tervezésben is - több megbízható partnerünk van, így nagyobb léptékű munkákat is el tudunk végezni, rövid kiviteli-tervezési határidővel.



4 fős építészstúdiónk a legkülönbözőbb rendeltetésű épületekhez készít terveket:


Lakóépület tervezés   ■   Középület tervezés   ■   Családi ház és társas ház tervezés

Bölcsőde tervezés     ■    Óvoda tervezés    ■    Iskola tervezés     ■     Iskola felújítás

Műemlék helyreállítás        ■        Műemléki felújítás        ■        Ipari műemlék felújítás

Étterem tervezés    ■    Panzió tervezés    ■    Szálloda tervezés    ■    Belsőépítészet



Az új évezred beköszöntével egyre fontosabbá válik az energiatudatosság kérdése. Az így jelentkező új kihívásoknak próbálunk megfelelni azzal, hogy a tervezési folyamatban fontos szerepet tulajdonítunk a környezettudatos gondolkodásmódnak.

 

Bodzán Építész Kft.    |   2300 Ráckeve, Kossuth Lajos u. 99.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 51573