Targonca

Új targonca értékesítés

Targonca választékunk egyedülálló. Az egész ország  területén állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tanácsadási tevékenységünkel minden targoncával kapcsolatos kérdésre választ adunk. Mi nem csak eladjuk a targoncákat, hanem egy adott feladatra a legjobb megoldást kínáljuk.

Akár dízelüzemű targoncáról, akár gázüzemű, vagy elektromos targoncáról legyen szó, mi világszínvonalú minőséget kínálunk Önöknek. Homlokvillás és raktártechnikai targoncáink is a világ élvonalába tartoznak.

 

használt targonca


Használt targonca értékesítés

A nálunk forgalmazott használt Linde targoncák egytől-egyig átesnek egy szigorú ellenőrzésen, mielőtt eladásra kerülnének.
Használt targoncáink jelentős része felújításon esik át. Ez garantálja, hogy csak is megbízható és minőségi gépekhez jussanak vevőink. Ezeknél a targoncáknál fél év garanciát kapnak ügyfeleink.

Dunaharasztiban a központi raktárunkból kb. 50 db használt anyagmozgató gépet kínálunk eladásra. Amennyiben érdeklődőinknek nem sikerül ebből a készletből választani, annak a Linde nemzetközi használt gép adatbázisában megkeressük a legmegfelelőbbet.

új targonca


Targonca szerviz

Szervizhálózatunkban 35 kiválóan képzett, alkatrészekkel, diagnosztikai műszerekkel ellátott járművel rendelkező szerelő munkatársunk dolgozik, mely Magyarországot teljesen lefedi. A bejelentéstől számítva akár 4 órán belül a helyszínen vagyunk, amennyiben egyedi megállapodásunk van szerződéses partnerünkkel. A problémákat a lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk!

 

Dunaharasztiban lévő telephelyünkön, ahol jól felszerelt és modern műhelyünk működik, szerelőink kívánságra átalakítják a rendelt targoncákat.

targonca szerviz


Targonca bérlet

Azoknak a vállalkozásoknak, ahol nem kell folyamatos targoncahasználat, rövidtávú bérletet is igénybe vehetnek.

A '90-es évek közepe óta folyamatosan fejlesztjük bérleti üzletágunkat. Jelenleg kb. 180 gép képezi a bérflottát. Akár 1 napra is, de maximum 1 évre szólhat a  bérlet időtartama.
Rugalmas ügyintézéssel pár napon belül biztosítani tudjuk a kiválasztott bérgépet.

targonca bérlet


Targonca alkatrészek

A közel 100%-os alkatrész ellátottságunknak garanciája a központi alkatrészraktárunk Dunaharasztiban, valamint azonnali hozzáférhetőségünk a németországi központi alkatrészraktár nyilvántartásához.

targonca alkatrészek

Targonca és egyéb anyagmozgató gépek a Lindétől!

 

LINDE Magyarország Anyagmozgatási Kft.    |   2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 18/B.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 50891