Könnyebb mint az egyszeregy, kettes után hatszor egy! 

Taxirendelés


CITY TAXIA City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet 1983-ban alakult, az első magán taxi társaságok között.

Az akkori szerveződés célja az volt, hogy tisztességes árakon nyújtson megbízható szolgáltatást. A piac azonban bebizonyította, hogy szükség van a kiváló minőségre a személyszállítás, taxirendelés  esetében is.
 
 
 

Cégünk a '90-es évektől, a piaci igényekre elsőként reagálva, a megbízhatóságon túl a minőségi szolgáltatás megvalósítását tűzte ki elsődleges feladatául. A cél érdekében folyamatosan fejlesztettük gépjárműparkunkat, továbbképeztük gépkocsivezetőinket, és szigorú belső szabályokat alkottunk.

A Szövetkezet irányítását a Közgyűlés által választott három tagú Igazgatóság látja el, melynek élén az Elnök áll. A Szövetkezet tevékenységét szintén a Közgyűlés által választott, három tagú Felügyelő Bizottság ellenőrzi. A folyamatos fejlődés eredményeképpen mára az alvállalkozók száma elérte a 890 főt, ezen belül a szövetkezeti tagoké meghaladja a négyszázat.
A szövetkezeti tagok tulajdonosi szemlélete, és az alvállalkozóknak adott lehetőség, hogy a későbbiekben a Szövetkezet Alapszabályában rögzített keretek között maguk is szövetkezeti tagokká válhatnak, záloga a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünknek. Ez a fajta szemlélet - mely merőben eltér a piacon jelenlévő többi taxi társaságokétól - tette lehetővé, hogy a City Taxi évek óta Budapest piacvezető taxi társasága legyen, és folyamatos vonzerőt jelentsen a taxisok számára is.
A City Taxi 1995-ben elsőként vezette be a gépjárművek kategóriába sorolását. Ennek köszönhetően mára széles skálából a megfelelő igények figyelembe vételével tudunk minőségi, légkondicionált autókat, kifogástalan megjelenésű, idegen nyelven beszélő sofőröket biztosítani az ajánlatban leírt egységes díjszabással.

A City Taxinál csak hibátlan külső-belső esztétikai állapotban lévő gépkocsikkal teljesíthető a szolgáltatás. Ezt az Etikai Bizottság tagjai folyamatosan ellenőrzik. Ezen felül minden évben gépkocsiszemlét tartunk, ahol teljes képet alkotunk a gépkocsipark műszaki állapotáról is.

Kollégáink nyelvtanfolyamokon vesznek részt, illetve vizsgát tehetnek, melynek köszönhetően egyre többen rendelkeznek idegen nyelvtudással. Igény esetén közvetíteni tudjuk olyan kollégák szolgáltatását, akik idegen nyelven is le tudnak bonyolítani városnézést.

Az új taxisok felvétele várólistás rendszerben történik. Minden esetben leinformálható, minimum két éve taxi társaságnál dolgozó, legalább alapfokú idegen nyelvismerettel rendelkező, városismeretből sikeresen vizsgázott kollégák köréből választunk.

A taxirendelés lehet On-line taxi rendelés, Etaxi, Ferihegy taxi, Reptér taxi, Repülőtér taxi, Túrafuvar, Esküvői taxi szállítás, stb.


Tarifa táblázat

Megnevezés Alapdíj
Ft
Útdíj
Ft/km
Várakozás
Ft/perc
1. Hatósági rögzített ár, vidéki szállítás egy irányban 700 300 75
2. Vidéki tarifa Hungaroring szállítás esetén 700 600 75
 
 
Egyterű gépjárműveink, melyek 5-6 utas szállítására alkalmasok, a mindenkori 1. tarifával végzik szolgáltatásaikat.

Taxióra indítás szabályai a 31/2013. (IV.18.)Főv . rendelet alapján:
- A megrendelés során kiajánlott kiállási időpontban, amennyiben a taxi gépkocsi a kiállási címet elérte.
- Előrendelésnél az előrendelés időpontja
 
2013. szeptember 1.-től alkalmazott tarifák. Érvényes: visszavonásig.
Az árak bruttó árak.
 
CITY TAXI Fuvarszervező Szövetkezet    |   1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 50233