Kaputelefon szaküzlet

Kaputelefon szaküzlet
Kaputelefon szaküzlet
A Telemontázs Kaputelefon szaküzlet 1991-ben még mint (Ezermester Bolt Vállalat) elsőként kezdett kaputelefon forgalmazással foglalkozni, amikor még csak a lakótelepeken volt kaputelefon a valamikori Pécsi Megyeszer által gyártott „nyomva tartós” MKT rendszerek. (a kapunál nyomva kellett tartani a gombot a beszélgetés alatt).
A rendszerváltás után kezdtük el importálni az exkluzív jó megjelenésű olasz URMET kaputelefon családot. Később megjelentek az 1-2 lakásos szettek és társasházi 1+n és 4+n es és koaxos video kaputelefonok, igényes ma is tökéletesen működő kaputelefon rendszerek, amik ma kifejlődtek a bus rendszerű 2 vezetékes audio és video rendszerekig. Akkoriban még próbálkoztunk egyéb olasz és lengyel kaputelefon rendszerekkel is mint BITRON, BPT, ACET, ELVOX, COMELIT, SELTI, COMMAX, FARFISA, WEKTA (ma PROEL KDC 1803), TESLA, de az elhivatottság és minőség miatt az URMET gyártmány lett az a márka (a többi bírálása nélkül) amit jó szívvel árusítunk azóta is megbízhatósága miatt 3 év garanciával. Majd amikor felszámolták az Ezermester Bolt hálózatot, mint Telemontázs Bt. működtünk Farkasréten az Érdi úton egészen 1997 ig. Ekkor megnyitottuk a már 20 éve működő boltunkat a XI. kerületi Fehérvári út 44. ben.

További termékeink: automata távirányítós kapunyitó rendszerek, elektromos zárak, beléptető rendszerek, lakásriasztók, videó megfigyelőrendszerek.
 
Telemontázs Kaputelefon és Kapunyitó Bolt    |   1117 Budapest, Fehérvári út 44.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 46557