Korrektség, megbízhatóság! 

Daikin Altherma

Teljes körű komfort lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz
 
DAIKIN ALTHERMA FŰTÉSI RENDSZEREK
 
Napjainkban egyre többen döntenek az energia hatékony es csökkentett CO2 kibocsátással rendelkező fűtési rendszerek mellett. A Daikin Altherma teljes körű fűtő- és meleg vizet biztosító rendszer, amely levegőt hasznosító hőszivattyús technológiára épül. Ez a rendszer a fosszilis üzemanyaggal működő kazánok rugalmas es gazdaságos alternatívája. A rendszerbe hűtési funkció is beépíthető.
A Daikin Altherma rendszerben rejlő energiatakarékosság ideális megoldást jelent az energiafogyasztás és CO2 kibocsátás csökkentésére.
A magas es alacsony hőmérsékletű fűtőrendszerek optimális komfortot biztosítanak. A speciális kompresszoros technológiával rendelkező rendkívül energia hatékony hőszivattyúk a környező levegőben található fel nem használt és megújuló hőt alakítják hőenergiává, akár a teljes fűtési rendszer, akár a használati meleg víz előállításának részeként. Emellett a rendszer telepítése is rendkívül egyszerű.
 
A Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúja megújuló energiaforrást hasznosít. A berendezés a külső környezetben levő levegőből nyeri a hőt. A rendszer hűtőközeggel töltött zárt hűtőkörből áll. A termodinamikai folyamat az elpárologtatás, a kompresszió, a kondenzáció és az expanzió révén jön létre.
A hőszivattyú az alacsony hőmérsékletű hőt magasabb hőfokszintre emeli. A megemelkedett hőmérsékletű hő egy hőcserélőn keresztül a lakás hőleadó rendszerébe kerül (padlófűtés, alacsony hőmérsékletű radiátorok és/vagy fan coil egységek az alacsony hőmérsékletű rendszerek esetén, és magas hőmérsékletű radiátorok a magas hőmérsékletű fűtőrendszerek esetén).
 
A Daikin Altherma fűtése akár 5-ször hatékonyabb, mint a fosszilis üzemanyaggal vagy elektromos árammal működő hagyományos fűtési rendszerek, kiváló, 5,04-es teljesítménytényezőt érve el. Mivel a készülék a külső levegőben levő hőt hasznosítja, Ön sokkal kevesebb energiát használ, miközben az egyenletes és kellemes hőmérséklet előnyeit élvezheti.
A karbantartási igények is minimálisak, ami által alacsonyak a működési költségek. Az inverteres technológiának köszönhetően még nagyobb mértékű energia megtakarítás valósítható meg.
 
Mivel a Daikin Altherma közvetlenül nem bocsát ki szén-dioxidot, Ön is sokat tehet a jobb környezetért. A hőszivattyúnak ugyan energiára van szüksége, de a Daikin Altherma még akkor is sokkalta kevesebb szén-dioxidot bocsát ki a hagyományos berendezésekhez képest, ha nem jut megújuló energiaforráshoz.
 
A Daikin Altherma a levegőből nyeri ki a hőt. Telepítéséhez nem kell földmunkát végezni. A beltéri es a kültéri egység egyaránt kompakt. A kültéri egység könnyen elhelyezhető az épületen vagy lakáson kívül. Mivel nincs füst es láng, nem kell sem kémény, sem állandó szellőztetés abban a helyiségben, ahova a Daikin Altherma beltéri egységet telepítik.
 
A Daikin Altherma nem használ olajat, gázt vagy más káros anyagot, így az ezekkel általában együtt járó potenciális veszéllyel sem kell számolni, sőt, gázvezetékkel, üzemanyagtartállyal sem kell összekapcsolni, ezért aztán nem áll fenn a mérgezés, a kellemetlen szag, vagy a szivárgás okozta szennyezés veszélye.

Daikin Altherma
Paksi-Klíma Hűtés- és Klímatechnikai Kft.    |   1117 Budapest, Nagysurány u. 10.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 45846