Eredeti olasz kézműves fagylaltok minden nap!!! 

ARTIGIANA GELATI

 

Olasz fagylaltozó. közel 40 fajta eredeti olasz fagylaltkülönlegesség. Kávé, lavazza.
A kapható termékek kizárólag természetes, friss alapanyagból készülnek, és csak ebben az üzletben kaphatók. Tejérzékenyeknek és cukorbetegeknek kézműves módon készült rízstej alapú fagylaltok. Cukormentes szója illetve rizstejjel készült fagylalt is kapható.

Az üzlet a Csaba utca 8-ban, a Széll Kálmán tértől 3 percre található.

Tavaszi nyitva tartásunk:

Márciustól - Áprilisig

Hétfő:  SZÜNNAP

Kedd-Vasárnap: 11:00 - 19:00 óráig


Nyári nyitva tartásunk:

Májustól - Szeptemberig

Hétfő:  SZÜNNAP


Kedd - Vasárnap: 11:00 - 19:00 óráig

 

Őszi nyitva tartásunk:

Októbertől - December 15-ig!

Csütörtök -Vasárnap: 11:00 - 18:30 óráig

fagylaltozó


A jó fagylaltnak persze nem csak az állaga, hanem az íze is ugyanolyan fontos. Ezért készülnek a hagyományos ízek mellett számos ínyencséget is kínálunk.


Próbálja ki Ön is a valódi olasz fagylalt minőségét!

 

olasz fagylalt különlegesség olasz fagylalt különlegesség olasz fagylalt különlegesség

vegán  pult

 

26 éve, 1990. július 28. óta tart nyitva az Artigiani Gelati, mondhatni, egy generáció nőtt föl a főzött fagylaltjukon.

Tízen éve „tejmenteskedünk”. Az a csodálatos benne, hogy belső késztetésből, életviteli okok miatt gyártunk így is fagylaltot, a piaci célokat másodlagosként tartjuk számon. Épp most kerül az üzletbe egy új, vegán  pult, mert az előírások szerint  nem lehet együtt tárolni bocitejes és növényi tejes termékeket, ilyen például a vegán vanília fagyi, ami rizs- vagy szójatejből készül, növényi tejszínnel. A nem-krém fagylaltok amúgy is víz alapúak, sorbet-k: citrom, görögdinnye, körte, menta-lime. Kapható még a krémesek közül növényi csoki és karob fagyi, eper, mogyoró. Rendelésre 1-től 3 kg-ig készítünk fagylaltot, elvihető, nagyon jól be is tudjuk csomagolni. Specialitásként megemlítem a zeller-szóját

Ha már fagyi, akkor a tölcsérekről is említést teszek: kétféle tojás és tejmentes tölcsérünk is van, amiben kérhetnek fagylaltot.

Ez a fagyizó gyors desszert-megoldás lehet egy ünnepi ebédnél. Persze első fogásnak, hogy rendjén menjen az emésztés, és kevesebbet is kívánjunk enni utána.

Szóval „étkezés” gyanánt – őszintén: örömszerzésből – tessék eljönni hozzánk.

 

 

Kávék

Az évszázadok során a kávé elkészítésének számos módja alakult ki, a kávé-víz aránytól kezdve, az ízesítőszerek használatán keresztül, egészen a főzés különböző módozataiig. Mára egységesen elfogadottá vált, hogy a kávé "főzve" adja ki igazi aromáját.

Eszpresszó
A valódi eszpresszó rövid, erős kávéital, melyet presszógéppel készítenek el, mivel a forró vizet magas nyomáson kell átpréselni a finomra darált kávén.


Cappuccino
A hagyományosan olasz kávéspecialitás egy harmad rész eszpresszókávéból, két harmad rész gőzölt tejből és tejhabból készül.

Caffe Latte
Amennyiben nem szereti az erős kávét, akkor próbálja ki a Latte italokat, amelyek több tejet tartalmaznak. A Caffe Latte fele rész normál erősségű kávé, fele rész meleg tejjel.
 

 

ARTIGIANA GELATI AMEDAN Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.    |   1122 Budapest, Csaba u. 8.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 44904