Csomagtartót mindenre! Szekértől a helikopterig! 

Tetőbox

- Alapvetően két féle tetőbox kategóriát különböztetünk meg, mégpedig a síboxokat és a túraboxokat.
A különbséget már első pillantásra is láthatjuk a két típus között, hiszen a síboxok általában a hosszabb és keskenyebb formájúak, a túraboxok pedig a rövidebb, szélesebb és egy picit általában magasabb típusok. Nyílván egy síboxot is használhatunk nyáron és természetesen fordítva, évszaktól nem függ a használatuk, attól viszont annál inkább, hogy mi az amit szeretnénk belepakolni.
A rövid (általában 120-130 cm) tetőboxba nemigen lehet beletuszkolni egy 160-170 cm-es sílécet - legfeljebb ha kettéfűrészeljük.
Ez a probléma ugyanúgy igaz fordítva, ha például egy bőröndöt, vagy egy nagyobb babakocsit, esetleg egy kempingasztalt szeretnénk belerakni egy keskeny, hosszúkás síboxba.
Az eredmény ugyanaz: sérülés nélkül nem fog menni.
Érdemes tehát előrelátóan végiggondolni, hogy mire is fogjuk használni a megvásárolni kívánt tetőboxot, mert idővel megváltozhatnak a felhasználói igények.
Többször előfordult például, hogy a kedves vevő nyáron egy hirtelen ötlettől vezérelve (kicsi az autó és nem férnek be a csomagok a nyaraláshoz), vásárol egy túraboxot, majd pár hónappal később ugyanez a vevő megjelenik azzal a problémával, hogy cseréljünk boxot, mivel most a síléceket, síbotokat, sícipőket szeretné belerakni a boxba - természetesen erre is van mód, de azért jobb ha ezt előre végiggondoljuk.
- Természetesen ugyanitt érdemes megemlíteni még egy felhasználói csoportot, mégpedig a horgászokat, akiknek szintén szükségük lehet megoldásra a drága horgászfelszerelésük biztonságosan történő szállításához, illetve tárolásához. Nekik szintén a hosszú-keskeny síboxokat szoktuk ajánlani.
- Itt szeretnénk még egy nagyon fontos információt megosztani Önökkel mégpedig azt, hogy kivétel nélkül minden manapság gyártott és forgalmazott tetőbox egy vagy több pontos biztonsági zárral rendelkezik, de természetesen ez nem jelent védelmet a vandalizmus ellen.

   
   
GOMBOS Csomagtartó Szerviz    |   1135 Budapest, Jász u. 62.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 43988