A víz minden ősokok okozója, mindennek a lényege és éltetője 

Bemutatkozás


Deák László ügyvezető,
az Országos Szikvízkészítő Ipartestület tiszteletbeli örökös elnöke


Cégünk jogelődje - a DEÁK SZIKVÍZÜZEM - már a háború előtt is működött, majd 1954 óta ugyanazon a telephelyen, ahol napjainkban is, prosperál a 100% magyar tulajdonban lévő:

AQUA NOVA Kft.

Alaptevékenységünk a tradicionális szódavíz készítés, de foglalkozunk  az egyre népszerűbb 19 literes műanyag palackba töltött jó minőségű, szénsav mentes "Csendes víz" palackozásával,  vízadagolók forgalmazásával. Termékeinkkel elérhető áron kínálunk megoldást a háztartások, rendezvények, vendéglátóhelyek, munkahelyek gasztronómiai és védőital ellátására. A szikvíz (közkeletű nevén szódavíz) megfelel a legkorszerűbb táplálkozástudományi követelményeknek: nem hízlal, nincs benne tartósítószer és mesterséges adalékanyag, tiszta és természetes.A szikvíz elnyerte a Garantáltan Hagyományos és Különleges termék tanúsítását és a hasonló elnevezésű állami védjegyet, melynek használatára társaságunk hivatalosan jogosult. Az Aqua Nova kft részére megtisztelő, hogy hivatalos területi forgalmazója  a Szentkirályi Ásványvíznek, elsősorban a 19 literes palackokba töltve.
Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek, ezért csak ún. „több utas” újratölthető műanyag szikvizes palackokba és rozsdamentes szikvizes ballonokba készített szikvizet értékesítünk, Budapest területén, túrajárat rendszerben. Társaságunk 2002-ben bevezette a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert, igyekezvén megfelelni az EU magas szintű követelményeinek, melynek során a beérkező ivóvizet mechanikai és aktívszenes klórszűrésnek vetjük alá. 
 Tevékenységünk 1994 óta kibővült kisüzemi vízpalackozók kulcsra kész létesítésével, berendezéseik és  felszereléseik forgalmazásával. A vízpalackozás különféle formája egyre jobb üzleti lehetőséget kínál, viszonylag hamar megtérülő és nem nagy befektetést igényel. Oktatást és betanítást is vállalunk a szikvíz és üdítőipari szakmunkás képzésben.
Társaságunk (negyedik generációs szikvízgyártó familia) évek óta egyenletesen fejlődik, átlagosan négy-öt alkalmazottja van a cégnek.
Vállalkozásunk kiszélesítését csak átgondoltan és reményt keltő üzleti lehetőség esetén kívánjuk megvalósítani, de készen állunk minden jellegű kapcsolat felvételére.
Erkölcsi és szakmai elismerésül cégünk egyik ügyvezetője 2004-ben magas állami kitüntetésben részesült. 2000-ben az Országos Szikvízkészítő Ipartestület elnökének, 2008-ban pedig, közel húsz évnyi "szolgálat" után, az Országos Szikvízkészítő Ipartestület tiszteletbeli, örökös elnökének választották.

Közvetlen kapcsolat vásárlóinkkal, megbízhatóság, pontosság és kiváló minőség - ezek üzletpolitikánk pillérei.

Termékeink:

-Szikvíz, gasztró palackozás 1/1 ltr.
-Szikvíz, háztartások, munkahelyek részére 2 literes palackban,
-Szikvíz, 25 literes szikvizes ballonba töltve, vendéglátók, rendezvények, munkahelyi védőital céljára
-Csendes víz, szénsavmentes, szűrt, tisztított ivóvíz 19 lit.

Ásványvizek:

-
Szentkirályi Ásványvíz 19 lit. műanyag palackban
-Szentkirályi Ásványvíz, igény szerinti kiszerelésben
-EMESE, Szentkirályi ásványvíz, 19 lit. műanyag palackban 

Vízadagolók : hideg/meleg csendes és szénsavas kivitelben, fehér, vagy ezüst színben
  
Várjuk mielőbbi megrendelésüket, budapesti kiszállítással, kérésükre egyedi árajánlatot küldünk





Elérhetőségeink, rendelésfelvétel:

 

Tel.: 36-1-215-4540
Fax: 36-1-215-4537
Mobil: 36-30-954-2672
E-mail: deaksoda@t-online.hu
Cím: 1094 Budapest, Márton u. 14/b.

Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 8.00-17.00

Könyvel minket a Tabula Kft.
 
www.tabulakft.hu
noemi.cseszneki@tabulakft.hu
Tel.: +36-20-2043308
        +36-1-2606884
Iroda: 1107 Budapest, Balkán u. 7. 1/5.



AQUA-NOVA Kft.    |   1094 Budapest, Márton u. 14/B.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 42926