Bemutatkozás

Társaságunk valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt, látogatót, akik társaságunknak már megbízói, esetleg megbízói lesznek.

Tasnádiné Matus Rita
ügyvezetőA KVARC Ingatlankezelési és Közvetítési Kft. ismertetése

A Kvarc Ingatlankezelési és Közvetítési Kft. 1992-ben alakult magánjogú társaságként.

Tevékenységi körünk korábban kiterjedt az önkormányzati lakások, nem lakás célú ingatlanok bérbeadására, az épületek teljes, illetve részleges felújítására, a karbantartási üzemeltetési feladatok komplex ellátására.

A kivitelezési munkák műszaki vezetésében, illetve műszaki ellenőrzésében komoly gyakorlatra tettek szert munkatársaink.

Az ingatlan értékbecslés szintén tevékenységi körünkbe tartozott, mint az önkormányzati ingatlanok társasházzá alakítása, értékesítése, alakuló közgyűlések lebonyolítása.

1995. Évtől igény mutatkozott a nagyszámban megalakuló társasházak közös képviseletének ellátására, a társasházak kezelésére.

Jelenleg mintegy 100 társasház, 2000 albetétének közös képviseletét, kezelését látjuk el teljes körű szolgáltatással.

 A közös képviseleti tevékenységünk teljes körű, ami azt jelenti, hogy műszaki, pénzügyi és jogi képviseletet is ellátunk. Munkánkat a 2003. évi CXXXIII. sz. Társasházi törvény alapján végezzük, ami meghatározza a működés fő irányelveit. A törvény előírásának megfelelően munkatársaink az előírt képesítéssel rendelkeznek.

A színvonalas munkavégzéshez korszerű számítógépekkel és jog-tiszta szoftverekkel rendelkezünk, melyeket a korszerű és hatékony munkavégzés követelményeinek megfelelően - szükség szerint- továbbfejlesztünk. Három pénzintézet banki szervereivel vagyunk közvetlen kapcsolatban, ami lehetővé teszi a társasházak anyagi biztonságát és zártrendszerű pénzkezelést biztosít.

Társaságunk teljes felelősséget vállal az általa végzett munkáért és a tevékenységéért. A közös tulajdon üzemeltetéséhez, fenntartásához vállalkozókat, szolgáltatókat esetleg munkavállalókat kell a társasházak részére igénybe venni úgy az eljárásokra vonatkozó szabályokat (bevétel-kiadás nyilvántartása, éves bevallások és beszámolók elkészítése, adó- és járulékok fizetési kötelezettségének teljesítése, műszaki ellenőrzés, stb.) felelősen betartjuk.

 
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Közös képviselet ellátása, társasház kezelés
Értékbecslés
Felelős műszaki vezetés
Műszaki ellenőrzés

 
ELÉRHETŐSÉGEINK:
 
Társaságunk irodaépülete a belvárosban található és két irányból is megközelíthető. Gyalogosan a Magyar utca felől, a Sörház, vagy a Jókai utcákon keresztül, illetve a Malomszer felől, ahol parkolási lehetőség is rendelkezésre áll látogatóinknak, ügyfeleinknek.

Levelezési címünk :
9200 Mosonmagyaróvár, Fecske utca 2.
KVARC Ingatlankezelési és Közvetítési Kft.    |   9200 Mosonmagyaróvár, Fecske u. 2.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 34082