Szakdolgozat, diplomamunka, PhD dolgozat gépelés, kötés

SZAKDOLGOZAT, DIPLOMAMUNKA, DIPLOMATERV, PhD dolgozat leírása, szerkesztése

Szövegszerkesztő irodánkba csak a kéziratot kell leadni és komplett bekötött példányokat átvenni. Többi a mi dolgunk!
 
A hallgató helyett nem írjuk meg a szak-, diplomadolgozatot, azt a hallgatónak, illetve a diplomázónak kell! Nem beszélve arról, hogy ez közönséges csalásnak minősülne, sőt a hallgatónak írásban kell nyilatkoznia, hogy az elkészített dolgozat önálló szellemi terméke és más dolgozatban nem használták fel!
           
Szövegszerkesztő irodánkba a szakdolgozat kéziratanyagának leadása után a felsőfokú oktatási intézmény által meghatározott formai követelmény szerint leírjuk, a szükséges ábrákat, grafikonokat, táblázatokat, matematikai, fizikai, kémiai képleteket, szerkesztjük, és a megfelelő szövegkörnyezetbe illesztjük, ellenőrizzük a helyesírás szabályai szerint. A helyesírás ellenőrzése nem jelenti a szakdolgozat, diplomamunka írója által szerkesztett nyelvhelyességi – különös tekintettel a szaknyelvi – hibák kijavítását, azokat megjelöljük, és javaslatot teszünk a megfelelő kifejezésre.
 
Szakdolgozat gépelés, kötésSzakdolgozat gépelés,
kötés
Diplomamunka gépelés, kötésDiplomamunka gépelés,
kötés
Diplomaterv gépelés, kötésDiplomaterv gépelés,
kötés
PhD dolgozat gépelés, kötésPhD dolgozat gépelés,
kötés
 
 
A szakdolgozat, diplomamunka, diplomaterv, PhD elkészítését az alábbiak szerint hajtjuk végre:   
  1. Szövegszerkesztő,- leíró irodánkban átvesszük a hallgató által megírt szakdolgozat – diplomamunka kéziratát. Az átvett kéziratot, a felsőoktatási intézmény, egyetem, főiskola formai követelménye szerint leírjuk, tördeljük, a szükséges ábrákat, képeket, képleteket, táblázatokat stb. beillesztjük, ellenőrizzük.
  2. A leírt, szerkesztett szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomatervet, PhD dolgozatot kinyomtatjuk.
  3. A kinyomtatott dolgozatot visszaadjuk ellenőrzésre. Ez a szakdolgozat valószínűleg a hallgató első önálló szellemi publikációja (kivéve a PhD készítőjét), melyekre éveken keresztül készült és rengeteg munkát, energiát fektetett bele. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el, ha bármilyen észrevétele van, javítson bele, bemutathatja konzulensének.
  4. A hallgató által ellenőrzött szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomatervet, PhD-t visszavesszük, a szükséges javításokat végrehajtjuk és amennyiben szükséges, újból szerkesztjük.
  5. A javított szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomatervet, a PhD doktorit annyi példányban nyomtatjuk, amennyi szükséges. Az egyetem, főiskola, illetve a hallgató kérése szerint CD lemezre archiváljuk.
  6. Az általunk készített szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomatervet, PhD dolgozatot felsőfokú oktatási intézet, egyetem, főiskola előírt formai követelménye szerint, annyi példányban kötjük, be, amennyit a hallgató kér.

Szakdolgozat, diplomamunka, diplomaterv, PhD dolgozat kötés

A külső borító fekete műbőrkötéssel, vésett aranybetűs feliratozással készül. Ha mi kötjük be az általunk készített, szerkesztett szakdolgozatot, diplomamunkát, diplomatervet, PhD dolgozatot, ezzel időt, fáradságot lehet megtakarítani, nem kell külön könyvkötőt keresni, több idő marad a vizsgákra, történő felkészülésre.
György & Anikó Szövegszerkesztő Iroda    |   1117 Budapest, Irinyi József u. 32/A.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 33386