Csomagológép, csomagolóanyag forgalmazás


LEGYEN AZ AMCO PARTNERE A CSOMAGOLÁSBAN A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG!
 
A csAMCOlogoomagolás az áru piacképessé tételének szerves része, ezért ésszerű és megtérülő befektetés!
 
 
 
CSOMAGOLÓGÉPEK
 
Az AMCO Kft. több száz külföldi és belföldi gyártóval áll szoros kapcsolatban, hogy a legkülönfélébb vásárlói igényeknek is képes legyen megfelelni. Cégünknél megtalálhatók a különöző iparágak sajátosságainak megfelelő csomagolástechnikai eszközök.
 

Csomagológép típusokCsomagológépek:

 
 
CSOMAGOLÓANYAGOK
 
A kínált berendezésekhez, rendkívül széles választékban, megfelelő csomagolóanyag ellátást biztosít az AMCO Kft., megbízható, pontos szállítással, valamint igen kedvező áron.
 

Csomagolóanyag típusok:

  • Zsugorfóliák:
    • PVC
    • PO
    • PE
  • Stretch fóliák:
    • Kézi stretch fóliák
    • Gépi stretch fóliák
  • BOPP fóliák 
  • PE fóliák
  • Skin fóliák
  • Blister dobozok
  • PP/PET pántszalagok
  • Vákuum tasakok
  • Tapadó szalagokzsugorfóliázott termékek
  • Twist szalagok
  • Bandázs szalagok
  • Ragasztó betétek
  • Tűzőkapcsok
  • Légpárnás fólia
  • Térkitöltők

 

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK
 
Konzultáció
Cégünk a szaktanácsadás alkalmával partnereinek a legmegfelelőbb csomagolási technológia felderítésében nyújt segítséget.

 
Teszt lehetőség
A könnyebb és megbízhatóbb döntéshozatal érdekében lehetőséget nyújtunk, hogy a megvásárolni kívánt termékeinket térítésmentesen telephelyünkön saját termékeinkre, üzemi körülmények között kipróbálják.

Csomagológép bérlet
Partnereink átmeneti csomagolási feladatainak ellátására cégünk lehetőséget nyújt a használni kívánt csomagológépek bérbevételére. A bérleti szerződés lejáratának időpontjában a berendezések megvásárolhatók, mely esetben a bérleti díj, valamint a letétbe helyezett kaució összege a vételárból levonásra kerül.

Rugalmas finanszírozás
Partnereink anyagi keretének megfelelően testre szabot lízing konstrukciót, részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 
CSOMAGOLÓGÉP SZAKSZERVIZ
 
Garanciális és garancián túli csomagológépek javítása:
Jól képzett, rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják az összes, cégünk által forgalmazott csomagológépek garanciális valamint azon túli szervizelését. Szervizünk hatékonyságát állandó alkatrész készletünk biztosítja.

Állapotfelmérés és gép felújítás:
Ügyfeleink rossz állapotú, elhasználódott gépein, igen kedvező feltételekkel állapotfelmérést végzünk. Az állapotfelmérés után szervizünkben vállaljuk a csomagológépek felújítását. Igény esetén helyszíni gépjavítást is biztosítunk.

 

 
ZSUGORFÓLIÁZÁS - ZSUGORFÓLIÁZÓ GÉP
– fogyasztói illetve gyűjtőcsomagoláshoz –
 
Zsugorfólia
Zsugorfólia
 
A zsugorfóliázás a legsokoldalúbb és legpraktikusabb csomagolási technika, mely megvédi a terméket és tetszetősségét kiemeli. Ennek a csomagolás technológiának az alkalmazása termékenként változó.
A zsugorfóliázás az egyik leggazdaságosabb megoldás termékek szakszerű és piacképes csomagolására.
Alkalmas nyomdaipari, sütőipari, vegyipari, élelmiszeripari, stb. termékek fogyasztói és gyűjtő csomagolására.

A zsugorfóliázási rendszeren belül a különböző csomagolási eljárások vannak, melynek kiválasztásában a termelési kapacitás a fő meghatározó elem.
 
Alapvetően a zsugorfóliázás két fő lépésből áll:
  1. a termék féltömlő fóliával történő burkolása és a fólia lehegesztése, mely a zsugorfóliázó gép kapacitásának függvényében 3-6 másodpercet vesz igénybe;
  2. a fólia zsugorítása a termékre (10-20 másodperc);
  • “Egy-lépéses” zsugorfóliázó rendszerek: hegesztés és zsugorítás egy művelettel. Maximum teljesítmény percenként 6-8 csomag ill. termék.
  • “Két lépéséses” zsugorfóliázó renszerek: hegesztés és zsugorítás egymást követő művelettel. Maximum teljesítmény percenként 18-20 csomag ill. termék.
  • Automata zsugorfóliázó rendszer: nagyüzemi termékcsomagolásban alkalmazzák. Teljesítmény maximum 30-40 csomag, ill. termék percenként. Speciális igényre előállított zsugorfóliázó rendszerek esetén a percenkénti teljesítmény 70-80, sőt 100 darab is lehet.
A fenti zsugorfóliázó eljárásokban alkalmazott fóliák specifikusak és próbacsomagolás elvégzése ajánlott.

Az AMCO által forgalmazott zsugorfólia típusok: PE (polietilén), PO (poliolefin) vagy PVC (polivinilklorid alapú, egyrétegű vagy többrétegű féltömlő fóliák.

AMCO csomagológép rendszerek (zsugorfóliázó gépek): SMIPACK, SMI Csoport, KALLFASS
 
 
Automata zsugorfóliázó gép
Automata zsugorfóliázó gép
Kézi zsugorfóliázó gép
Egylépéses zsugorfóliázó gép
 
 
ÖLELŐ VAGY BURKOLÓ CSOMAGOLÁS
– fogyasztói illetve gyűjtőcsomagoláshoz –
 
 
Szállítószalagos termék besorolásSzállítószalagos termék besorolás
 
Lényegében ölelőfóliázásnak (burkolásnak) tekinthető minden olyan csomagolás, melynek során a méretre vágott burkoló fóliából hajtogatással alakítják ki a csomagolást a termék köré.  A burkolat zárása  hegesztéssel történik.
Különbséget kell tenni a teljes és a részleges burkolás között, melynél az utóbbi az övezés (bandázsolás).

Burkolócsomagolásra az olyan termékek alkalmasak, melyek alaktartóak és egyenletes, sima felületűek.
Gyakori az is, hogy a burkoló fóliázás másodlagos csomagolás, azaz a terméket előzőleg már egy másik csomagolóeszközbe, például dobozba helyezik (pld. ásványvizes palackok gyűjtőcsomagolása ölelő fóliázással).
Az eljárás fogyasztói illetve gyűjtőcsomagolások kialakítására egyaránt elterjedt.
Ennek a csomagolási formának a fő szempontja inkább a szállitói csomagolás és nem a fogyasztói csomagolás. Az ily módon csomagolt termékek könnyen beazonosíthatóak, mivel a fólia nem fedi teljesen a csomagolt termékeket, két oldalon nyitott ez által könnyen mozdítható.

Alacsony költségű, félautomata ölelőfóliázó (burkolófóliázó) gépek vannak kisebb teljesítményű csomagoláshoz (8-10 csomag percenként). Automata csomagoló soroknál percenként 100 termék besorolása és csomagolása is elérhető.

Az AMCO által forgalmazott fóliák: rendszerint nyomatlan vagy nyomtatott PE (polietilén) síkfólia.

AMCO csomagológép rendszerek (ölelőfóliázó / burkolófóliázó gépek):
SMIPACK, SMI Csoport, AVC

 
Automata ölelőfóliázó / burkolófóliázó gépAutomata ölelőfóliázó / burkolófóliázó gép
Ölelőfóliázott / burkolófóliázott mintatermékek
Ölelőfóliázott / burkolófóliázott mintatermékek
vissza
EGYSÉGRAKOMÁNY RÖGZÍTÉS - RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉP
– raklapos rakományok nyújtható (sztreccs) fóliás burkolása–
 
A termékek szállítási logisztikája legtöbb esetben raklapra helyezést követel. Alapvető követelmény, hogy a termékek szállítás folyamán rögzítve és megvédve legyenek.
 
A fóliás rakományrögzítés a következő eljárásokkal érhetők el:
  • Nyújtható fólia (stretch fólia) – a raklapra körbe tekerve
    A nyújthatófóliás rakományrögzítés egyszerűen elvégezhető, akár kézzel, akár automata berendezéssel. Megfelelően rögzíti a rakományt. Mivel a sztreccsfóliázó berendezések általában csak a rakomány oldalát védik, esetenként ajánlott a fedőfólia használata. Ez a technológia a legpraktikusabb és anyagilag leggazdaságosabb. Berendezések léteznek kis teljesítménytől kezdődően (10-20 raklap óránként) automata rendszerekig (30-40 raklap óránként). A művelet röviden a raklap forgatásából és a feszített fóliának egy tartó oszlopon fel és le mozgásából és a raklapra tekeredéséből áll.
  • Nyújtható fólia sapka (stretch fólia sapka) – a raklapra fentről ráhúzva
    A nyújtható fólia sapka egy újonnan kifejlesztett technológia. Előnye, hogy nagyobb teljesítményt lehet vele elérni, de egy drágább berendezést igényel.
  • Zsugorsapka – befedi a raklapot és egy hőpisztoly úgynevezett zsugorpisztoly segítségével rázsugorítható a raklapra. Raklapos egységrakományok zsugorsapkával történő rögzítése nagyrészt súlyos és nem hőérzékeny termékek esetében gyakori eljárás (pld. tégla). A fólia zsugorítása történhet egy kedvező árfekvesű kézi eszközzel - mint például a Shrinkfast hőpiszoly - vagy egy automatizált forgó rendszerrel, illetve hőkamra segítségével.
Ezekre a technológiákra leginkább alkalmazott csomagolóanyag a PE (polietilén) alapú stretch fólia, mely különleges eljárással készül, hogy a megfelelő feszítési és zsugorodási tulajdonságokkal rendelkezzen. Számos típus létezik különboző árkategóriában. Tanácsos a csomagológép, a raklap és a termék szempontját fi gyelembe venni a megfelelő típus kiválasztásakor.

AMCO csomagológép rendszerek (raklapfóliázó / stretchfóliázó gépek): FILMA, CYKLOP, SHRINKFAST, DENTZ

Raklapfóliázó gép, Stretchfóliázó gép
Raklapfóliázó gép, Stretchfóliázó gép
vissza
PÁNTOLÁS - PÁNTOLÓGÉP
– gyűjtőcsomagolásoknál, valamint egységrakományoknál –
 
Kézi pántológép
Kézi pántológép
Amennyiben megfelelő feszességgel használják, a pántolás ideális módszer a gyűjtőcsomagolások és az egységrakományok megerősítésére, rögzítésére. A túlságosan laza pántolás haszontalan, a túl szoros pedig átvágva a dobozt kárt okozhat a termékben. A pántszalag felhordásához a manuális megoldástól, a teljesen automatizált rendszerekig terjedő csomagolási technológiák léteznek.
 
Pántológép kategóriák:
  1. Manuális, mechanikus pántológép: kézileg történő pántfeszítés, fémkapoccsal történő lezárás.
  2. Manuális, elektronikus póntológép: melyek hálózati kapcsolattal vagy akkumulátorral működnek. A pántszalag feszítés manuális vagy automatikus, a zárása pedig dörzshegesztéssel történik.
  3. Félautomata pántológép rendszerek: a terméket egy rakodóasztalra helyezzük, ahol a pántszalagot a termék köré húzzuk, majd a hegesztő egységhez érintve a pántológép automatikusan feszíti és zárja (dörzshegesztéssel) a szalagot. Vannak rendszerek, amelyek automatikusan helyezik a pántot a termék köré, míg a termék elhelyezése manuálisan történik.
  4. Automata pántológép rendszerek: a termék automatikusan futószalagon kerül az automata pántológép alá, és a teljes folyamat automatikusan történik.
Pántszalag típusok:
  • A polipropilén (PP) pántszalag alacsony költségű, könnyen kezelhető, de csupán kis leszorító erő fejthető ki vele, mielőtt elszakadna.
  • A poliészter (PET) pántoló a polipropilénnél kisebb mértékben nyúlik magas hőmérsékleten, erősebb, és tulajdonságait nedves állapotban is megtartja. Kedvező ára miatt sok esetben helyettesítheti az acélt.
  • Acél pántszalag: a fémpántolás felel meg leginkább a szélsőségesen nehéz rakományoknak, mivel nem nyúlik. Azonban csak fadobozok esetén ajánljuk.
     
AMCO csomagológép rendszerek (pántológépek): ZAPAK, EXTEND, STRAPACK, CYKLOP

Pántológép
Pántológép
Pántológép
Pántológép
vissza
BANDÁZSOLÁS (ÖVEZÉS) - BANDÁZSOLÓ GÉP
– fogyasztói illetve gyűjtőcsomagoláshoz –
 
Bandázsolás egy tetszetős csomagolási eljárás, mely részleges burkolással fogja össze a termékeket és bizonyos alkalmazásban “dézsma mentessé” teheti azt. Címkézés és reklámozás szempontból is előnyös eljárás.
A bandázsolász során egy övet helyezünk el a termék(ek) köré. A termékeket be kell helyezni a bandázs-szalag adagoló gépbe, az eljárás pedig automatikusan történik. A bandázs szalag zárása hőhegesztéssel vagy ultrahangos hegesztéssel történik. Az AMCO Kft. félautomata és automata bandázsoló gépeket kínál partnereinek.


A bandázs-szalag anyaga lehet papír, vagy műanyag. Mindkettő nyomtatható.

AMCO csomagológép rendszerek (bandázsoló gépek): ATS bandázsoló gép

Bandázsoló gép
Bandázsoló gép
Bandázs szalag
Bandázs szalag
vissza
TASAKZÁRÁS - KLIPSZ ÉS TWIST ELJÁRÁSSAL
TASAKZÁRÓ GÉP
– fogyasztói csomagoláshoz –
 
Ezek az egyszerű, de hatékony tasakzáró technológiák leginkább a sütőiparban és az édesiparban használatosak. A twist (a zárást sodrással kialakító) eljárás során egy fémszállal erősített műanyag huzal darab zárja a tasak száját. A klipszelőgép két fémszállal erősített drót darabból levágott gyűrűt alkalmaz a zsák vagy tasak lezárására.
Mindkét technológiával fel lehet tüntetni a szavatossági időt, bár a klipszes eljárással könnyebben kivitelezhető. A művelet gyorsasága és könnyedsége – pneumtikus hajtás, elektromosság-mentesség – teszi nagyon hasznossá ezt a technológiát.

A lezáró anyag (klipsz szalag vagy twist szalag) egy erre a célra kifejleszett egy vagy kettős drót huzallal ellátott PE (polietilén) vagy PP (polipropilén) szalag.

AMCO csomagológép rendszerek (klipszelőgép): COMIPACK


Tasakzáró gép -  KlipszelőgépTasakzáró gép -  Klipszelőgép
TasakzárásTasakzárás
vissza
VÁKUUMCSOMAGOLÁS - VÁKUUMCSOMAGOLÓ GÉP
– élelmiszer és egyéb termékek fogyasztói csomagolásához –
 
Vákuumcsomagolás
Vákuumcsomagolás
 
A vákuumcsomagolás hidegtárolással alkalmazva lehetővé teszi az élelmiszerek minőségének hosszú idejű megőrzését.
A nem élelmiszeripari termékek esetén megvédi a termékeket a káros külső hatásoktól (pld. nedvesség, pára). A vákuumcsomagoló gép típusok egyszerű külső vákuumozóktól, a teljesen automata kamrás vagy horizontálisan haladó rendszerekig változnak.
A vákuumcsomagolás során a terméket egy speciális vákuumtasakba helyezzük, amely a vákuumozás során teljesen körbefogja azt és elzárja az oxigéntől. A vákkumtasak légmentesen záró műanyagból, alumíniumból vagy a kettő kombinációjából álló vákuumfóliából készül.

 
Bizonyos eljárásoknál vedőgázzal (nitrogén és/vagy széndioxid) cserélik ki az oxigént, és ezáltal megakadályozza az aerob baktériumok szaporodását.

A vákuumcsomagolásra alkalmas fóliának (vákuumfólia) az alábbi követelményeknek kell megfelelni:
  • hegeszthető;
  • gáz és vízgőz álló;
A vákuumtasak alapanyaga többrétegű fólia, melynek egyik rétege hegeszthető PE (polietilén)vagy PP (polipropilén), valamint egy védő réteg PET (polietilén), PA (poliamid) vagy EVOH (etilvinilalkohol) alkotja. Ezek a több, még öt rétegű fóliák laminálhatók vagy ko-extrudálhatók.
A vákumtasak anyaga és minősége nagyban meghatározza a vákuumcsomagolás eredményét.

 
AMCO csomagológép rendszerek (vákuumcsomagoló gépek): MERCIER, VALKO, HENKELMAN, COLIMATIC

Vákuumcsomagoló gépVákuumcsomagoló gép
 
Vákuumcsomagoló gép
Vákkumcsomagoló gép
vissza
SKIN CSOMAGOLÁS
– fogyasztói csomagoláshoz –


 
A skin csomagolási rendszer olyan pozitív fóliaformázási változat, ahol a szerszám szerepét maga a termék tölti be. A hagyományos értelemben vett, elsősorban iparcikkeknél – játékok, szerszámok, háztartási eszközök – alkalmazott csomagolási módnál a terméket megfelelő méretre vágott, nyomtatott és PVC-hez hegedő lakkal, rendszerint PVDC-vel bevont, légáteresztő vagy perforált kartonlapra helyezik. A fóliát lágyulási hőmérsékletig melegítik, majd a terméket a fólia felé mozgatva, az lepelszerűen bevonja a csomagolandó tárgyat. Ekkor a kartonon keresztül kiszívják a levegőt, így a nyomáskülönbség hatására a fólia ráfeszül a termékre, és hőtartalmánál fogva összeheged a bevont kartonnal. Így lesz a termék csomagolása egyidőben tetszetős és dézsmamentes. Több termék egyidejű csomagolása esetén egy vágó művelettel készítünk egyedi csomagokat.
 
Alkalmas anyagok: nyomtatott vagy üres, bevont vagy nyers, esetleg perforált kartonlap valamint sajátosan kiképzett, a kartonlaphoz jól tapadó védő fólia.

AMCO csomagológép rendszerek: P.T.S.

SKIN csomagolás
SKIN csomagolás
Csomagológép
Csomagológép
vissza
BLISZTER CSOMAGOLÁS
– fogyasztói csomagoláshoz –


 
A BLISZTER csomagoláshoz a termék körvonalait követő, hőformázott műanyag fólia csomagolóeszközök különböző változatai, valamint a gyógyszereknél alkalmazott átnyomó csomagolások sorolhatók.
A BLISZTER csomagolás főként nem élelmiszeripari termékek megvédését szolgáló eljárás. Egy előre formázott kemény műanyag (PVC vagy PET) burkot borítunk a kartonlapra helyezett termékre. A kartonlapon lehet dekoráció, termék információ, így nagyon tetszetős és biztonságos csomagolást tudunk elérni. Lehet a teljes bliszter formát műanyagból készíteni és több darab terméket helyezni bele. A burok hegesztése egyszerűbb alkalmazásokban hővel történik, illetve PET vagy nagyobb termékeknél rádió frekvenciával.

AMCO csomagológép rendszerek (bliszterező gép): PTS Packaging

BLISZTER csomagolásBLISZTER csomagolásBLISZTER csomagolásBLISZTER csomagolás
BLISZTER csomagolás
vissza
KARTON DOBOZ FORMÁZÁS ÉS ZÁRÁS - DOBOZZÁRÓ GÉP
– fogyasztói illetve gyűjtőcsomagoláshoz –


 
Karton dobozok formázására, töltésére és lezárására célirányozott gépek nagyon változóak és általában termék specifikusok. Rendszerint hőre olvadó ragasztó (hot-melt) a záróanyag, és egy külön berendezéssel lehet megoldani a termékek dobozba töltését.
Amennyiben tapadószalaggal szeretnénk zárni a dobozokat használhatunk félautomata dobozzáró gépeket, melyek a doboz aljára és tetejére hordják fel a tapadószalagot.
Az AMCO Kft. termék ajánlatai között vannak olyan dobozzáró gépek melyek könnyen átállíthatók különböző doboz méretekre.

 
AMCO csomagológép rendszerek (dobozzáró gépek): ECONOCORP, EXTEND, FILMA, CYKLOP

Dobozzáró gép
Dobozzáró gép
Dobozzáró gép
Dobozzáró gép
vissza
TÁLCÁS ÉTELCSOMAGOLÁS - ÉTELCSOMAGOLÓ BERENDEZÉS
– fogyasztói csomagoláshoz –

 
A tálcás élelmiszercsomagolás folyamata egy PS (polistirol) vagy merev PVC, ill. PET tálca, élelmiszer csomagolására előírt PE vagy PVC stretch fóliával való bevonásából áll.
Ez a csomagolás az élelmiszert megóvja és tetszetős megjelenést biztosít neki. A termék szavatossági idejének meghoszszabbításához vákuumozó eljárást alkalmazhatunk, amely során légmentesen illetve védőgázzal csomagoljuk a terméket. A vákuumcsomagolás hidegtárolással alkalmazva a termékek szavatosságát általában négyszeresére növeli.

AMCO csomagológép rendszerek (tálcás ételcsomagoló berendezések): VALKO, HENKELMAN, MERCIER

Tálcás ételcsomagoló berendezés   Tálcás ételcsomagoló berendezés   Tálcás ételcsomagoló berendezés   Tálcás ételcsomagoló berendezés
   
Tálcás ételcsomagoló berendezések
   
vissza
FORMÁZÓ–TÖLTŐ–ZÁRÓ GÉPEK (F/F/S RENDSZEREK)
– fogyasztói csomagoláshoz –


 
 
Pékáru csomagolás

Pékáru csomagolás
Ez a csomagolási technológia széles körben, élelmiszer- és nem élelmiszeripari ágazatokban egyaránt jól bevált eljárás. Különösen hasznos egy fajta termék nagy számú és folyamatos csomagolása esetén.
Ez a csomagolási rendszer két csoportba sorolható: vizszintes és függőleges töltés. Mindkettő hármas hegesztéssel biztosítja a csomagolás lezárását, egyetegyet a csomag két végén, és egy hosszanti zárást.

A vizszintes F/F/S rendszer édesipari termékek (pld. csokoládé), sütőipari termékek (pékáruk), gépalkatrészek stb. csomagolására jól alkalmazható.
A függőleges F/F/S rendszereket apró termékek pl. keksz, apró sütemény, csipsz stb. fogyasztói csomagolásának lezárására használatos.
Gyakran mérleggel és valamilyen fajta adagolóval egészül ki ez a rendszer.
A lezárt kész csomagokat szállítószalag továbbíthatja a csomagolósor végére.

A csomagoló anyag ezekre a termékekre általában BOPP (biorientált polipropilen), amit párosítanak különböző más fóliákkal, színesen nyomtatva.

 
AMCO csomagológép rendszerek (formázó - töltő - záró gépek): IMANPACK, FOODPACK

Formázó - töltő - záró gép  

Formázó - töltő - záró gép
vissza
HORDFÜL FELHORDÓ BERENDEZÉS
– gyűjtő csomagoláshoz –


 
Hordfül
Hordfül
Gyűjtő csomagolások (pld. üdítő, ásványvíz) kézi hordfüllel – fogófüllel - történő ellátása hasznos gyakorlati és marketing eszköznek bizonyult, ugyanis marketing üzenettel ellátva könnyíti meg a termék szállítását. Ezt a technológiát a világon csupán néhány vállalat támogatja.

Az AMCO Kft. a SMI Group olasz vállalat magyarországi képviselete, mely élen jár a hordfül technológia értékesítésében és fejlesztésében. A gyártósor kapacitásának függvényében választhatnak hordfül felhordó berendezéseink közül.

A hordfülszalag speciálisan erre a felhasználásra gyártott tapadószalag, mely különböző kiszerelésben kapható. A hordfülezés folyamat során a gép a tapadószalaghoz adagolja a nyomtatott karton csíkot, mely így a végleges hordfület képezve a gyűjtőcsomagolásra kerül.

 
AMCO csomagológép rendszerek (hodfül felhordó berendezés): SMI Csoport

Hordfül felhordó berendezés  

Hordfül felhordó berendezés
vissza
FÓLIAHEGESZTŐ GÉPEK
– fogyasztói csomagoláshoz –


 
A műanyag fólia csomagolástechnikában történő elterjedésében, annak hegeszthetősége valamint formálhatósága játszott fontos szerepet. Különböző fóliák hegesztésével tasakokat, blisztereket, sleeve fóliákat, címkéket és még számtalan más terméket hozhatunk létre. A fólia hegesztése különböző fokozatokon hő hatására történik.
Az AMCO Kft. termékkínálatában megtalálhatók a legegyszerűbb fóliahegtők, valamint a speciálisabb felhasználású hegesztők egyaránt.

 
AMCO csomagológép rendszerek (fóliahegesztő gépek): AVC, MERCIER, JOKE, PTS Packaging

Fóliahegesztő gép   Fóliahegesztő gép   Fóliahegesztő gép

Fóliahegesztő gépek


Fóliahegesztő gép
Fóliahegesztő gép
  Kézi fóliahegesztő
Kézi fóliahegesztő 
 vissza
TÉRKITÖLTÉS - TÉRKITÖLTŐ GÉP
– gyűjtő csomagoláshoz és szállítási logisztikához –

 
Szállítási csomagolásoknál gondot okozhat, ha a dobozban üres tér marad és az áru szabadon csúszkálhat, és így az ütéstől és a rázkódástól könnyen megsérülhet. Az üresen maradt tér kitöltésére az AMCO Kft. különböző megoldásokat kinál. A megfelelő térkitöltő megoldás kiválasztásakor fontos szempont, hogy a terméket megfelelően védje az ütődéstől, miközben nem növeli a csomagolás súlyát és térfogatát.

AMCO csomagológép rendszerek (térkitöltő gép): LOERSCH, valamint légpárnás fólia (buborékfólia) és polisztirol térkitöltő hab.

Térkitöltő gép
Térkitöltő gép
Térkitöltő hab
Térkitöltő hab
vissza
Referenciák:DAF "Legjobb kivitelező" DÍJ

DAF TRUCKS HUNGARY Kft.
Állami Nyomda Nyrt.
TEVA Gyógyszergyár Zrt.

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft.
Flextronics International Kft.
Nestlé Hungaria
Szentkirályi Ásványvíz Kft.
AVON Cosmetics Hungary Kft.



 

AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft.    |   1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 25441