WC tartály, nyomólap, szifon, lefolyó, csaptelep

WC tartály
Falon kívüli tartály
Nyomólapok
Bidés WC ülőke
Bidés WC berendezés
Szifonok
Fűtési vízellátási csövek
Zuhany lefolyó
Lapostető csapadékvíz elvezetés
Csaptelepek
x


 
Geberit: Innovatív szaniter szereléstechnikai megoldások mindenkinek.

A Geberit márkanév több mint 130 éve van jelen Európa szaniter szereléstechnikai piacán. Jövőbe mutató rendszermegoldásaival a szaniter szereléstechnika és a csővezetéki rendszerek területén a Geberit folyamatosan új irányelveket határoz meg. A termékek kiváló minőségük, hosszú élettartamuk és egyszerű összeszerelésük révén tűnnek ki.
A magyarországi Geberit 17 éve van jelen a piacon, törekvése a prémium kategóriás termékek széles körben való megismertetése, a szakma és a magánemberek magas színvonalú kiszolgálása.
 
Falba épített WC tartályok


   
 
Duofix falba építhető wc tartály
A Geberit több mint 40 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik a falba építhető WC tartályok területén. A falba rejtésnek és a 2 mennyiséges öblítési rendszernek köszönhetően egy könnyen tisztántartható, falon kívüli tartállyal azonos helyigényű, esztétikus megjelenésű, víztakarékos megoldást kapunk, amely méltán válik a helyiség díszévé. A rejtett wc tartályhoz bármilyen fali WC kerámia csatlakoztatható, melynek formavilágával és színével harmonizáló nyomólapot érdemes választani a Geberit 8 különböző formatervezésű, közel 100 színben rendelkezésre álló szortimentjéből. Kreatívabb, egyedi stílusra vágyó vásárlóinknak a különleges Sigma50-es nyomólapot ajánljuk, melynek betétlapját egyénileg alakíthatják ki. Akár fotó, akár üveg vagy fa betét is elhelyezhető a nyomólapban, a megvalósításban csak a képzelete szabhat határt.
 



Nyomólapok Geberit falsík alatti öblítőtartályokhoz

 
Sigma 10 nyomólap  
Sigma 10 nyomólap
  • 1 mennyiséges nyomólap,
  • öblítés/stop funkció
  • víztakarékos öblítés.
Mambo nyomólap   Mambo nyomólap
  • 1 mennyiséges nyomólap,
  • öblítés/stop funkció,
  • víztakarékos öblítés.
Tango nyomólap   Tango nyomólap
  • 1 mennyiséges nyomólap,
  • öblítés/stop funkció,
  • víztakarékos öblítés.
Rumba nyomólap   Rumba nyomólap
  • 1 mennyiséges nyomólap,
  • öblítés/stop funkció
  • víztakarékos öblítés.
Sigma 20 nyomólap   Sigma 20 nyomólap
  • 2 mennyiséges nyomólap,
  • többféle színben,
  • víztakarékos öblítés.
Samba nyomólap   Samba nyomólap
  • 2 mennyiséges nyomólap,
  • többféle színben,
  • víztakarékos öblítés.
Bolero nyomólap   Bolero nyomólap
  • 2 mennyiséges nyomólap,
  • gazdaságos vízfelhasználás.
 
Sigma 50 nyomólap   Sigma 50 nyomólap
  • 2 mennyiséges nyomólap
  • gazdaságos vízfelhasználás,
  • fotó, üveg vagy fa betét is elhelyezhető a nyomólapban.
Sigma 50 nyomólap


Bővebb információ és színválaszték
itt.
vissza
Geberit Aqua Clean WC, és Aqua Clean bidés wc ülőke


Geberit Aqua Clean a WC, ami Önt vízzel tisztítja

A Geberit AquaClean termékcsalád modelljei WC és bidé funkciót egyesítő megoldások, akár különleges - bojlerrel ellátott - WC ülőke formájában vagy komplett WC berendezésként. A Geberit AquaClean egy olyan WC berendezés, amely visszatért a frissesség és tisztaság forrásához: a vízhez. Az egyénileg szabályozható vízsugár gyengéden és kellemesen tisztítja bőrét. Alkalmazása egyszerű, de hatékony.
 



Egészség és jó közérzet – magasabb fokon

A komfort fokozattól függően a modellek további funkciókkal bővülnek:
  • oszcilláló zuhanyfunkció,
  • női-zuhany hölgyek számára (az intim területek természetes ápolására),
  • pulzáló masszázs-funkció,
  • meleg levegős szárítás,
  • távműködtetés vagy a zuhanyozási funkciók programozhatósága és személy szerinti mentése.


Termékválaszték


A Geberit AquaClean minden esetben a megfelelő modellt kínálja – egyformán kiváló minőségben, de különféle funkciókkal. Milyen mértékű komfortra vágyik? A beépítési lehetőségek is döntőek. Egy komplett WC berendezésre, vagy egy WC ülőke nyújtotta rugalmasságra van szüksége? Ismerje meg választékunkat.


AquaClean 4000 – bidés WC ülőke   AquaClean 4000 – bide funkciós WC ülőke

Ez az elegáns, formatervezett alapmodell szinte minden WC kerámiához alkalmazható, és egy hatékony zuhannyal kényezteti használóját.
     
Geberit AquaClean 5000   Geberit AquaClean 5000

A Geberit AquaClean 5000 modell minden hagyományos mellékhelyiségből komfortos helyiséget teremt.

 
     
Geberit AquaClean 5000plus   Geberit AquaClean 5000plus

Egy sokoldalú berendezés, felszerelve minden, a modern toalettra jellemző funkciókkal.

 
     
Geberit AquaClean 8000 Wc   Geberit AquaClean 8000

Azok, akiknek fontos a formatervezett kivitel és a kényelem, de emellett szeretnének a legfontosabb funkciókra koncentrálni, különösen kedvelni fogják ezt a modellt.
     
Geberit AquaClean 8000plus Wc   Geberit AquaClean 8000plus

Egy formatervezett, fokozottan felhasználóbarát kialakítású önálló berendezés, amely minden igényt kielégít.
vissza
Geberit Monolith – Elegáns alternatíva felújításokhoz


A már ismert és megszokott szaniter szerelési rendszerek alkalmazása bizonyos építési szituációkban nem megoldható, vagy ha alkalmazható is, talán nem a legésszerűbb megoldás. Ilyen eset például egy meglévő WC felújítása, ahol általában talpon álló WC kerámiát és falon kívüli tartályt alkalmaznak.


Sokoldalúság az új szaniter szerelőmodulnak köszönhetően

A Geberit Monolith a meglévő víz- és lefolyócsatlakozások átalakítása nélkül beépíthető. Nincsen szükség falvésésre, csempézésre, így nem képződik törmelék. A teljes rendszer beépítése egy munkafázisban, egyéb szakember bevonása nélkül elvégezhető. A Geberit Monolith rafináltan elrejti a tartályt egy tetszetős üveglap mögé, és egy időtálló elegáns megoldást eredményez a fürdőszobában.
vissza
Esztétikus újdonság:
Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval



Falba rejtett zuhanylefolyó


A padló síkjában elhelyezett zuhanylefolyó már nem újdonság manapság. Az ilyen lefolyók azonban idegen testként kiemelkednek a környezetükből és a beépítésük is igen munkaigényes. A Geberit ideális megoldást nyújt mindezekre: új, innovatív termékével a falba rejtett zuhanylefolyóval. Az új zuhanylefolyó nem csak látszatra meggyőző, de egyértelmű előnyöket mutat fel a beépítés során is.






vissza
Mapress préskötéses rendszerek csővezetéki hálózatok kiépítéséhez


Mapress csővezeték rendszerA legmodernebb kötéstechnika

A Mapress csővezeték rendszerek a legmodernebb csőkötés-technológiát, a préskötéseket alkalmazzák. A már 40 éves piaci jelenlétnek köszönhetően egyre nagyobb teret nyer ez a kötéstechnológia. A csővezeték-hálózatok egyszerű, gyors és mindenekelőtt biztonságos szerelése egyre fontosabb feladat.


Mapress csővezeték rendszer

Korlátlan felhasználási lehetőségek

Teljesen mindegy, hogy agresszív vegyi anyagokkal vagy magas hőmérséklettel kell megbirkózni, esetleg kényes közegeket (földgáz, folyékony gáz) kell szállítani: a Mapress csővezeték rendszerek minden felhasználási területen megállják a helyüket.

 
vissza
Geberit Pluvia csapadékvíz elvezető rendszerGeberit Pluvia csapadékvíz elvezető rendszer



A Geberit Pluvia rendszer tökéletes megoldás nagyobb felületű lapostetők víztelenítésére. Az esővizet vákuum szívja le a tetőről. A kevesebb összefolyó, a kisebb csőátmérők és kevesebb ejtővezeték nagyobb szabadságot biztosít az épületek tervezésekor.

vissza



A Geberit karbantartást nem igénylő, csendes és funkcionális lefolyókat és szifonokat is kínál, melyek egyszerűen csatlakoztathatók fürdőkádakhoz, zuhanytálcákhoz, vizeldékhez, bidékhez, továbbá ipari vagy laborberendezésekhez is. A kiváló minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően a berendezés - teljes élettartama alatt - megbízhatóan működik, alkalmazása különösen falsík alatti kivitel esetén ajánlott. A Geberit Műszaki Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. nagykereskedőkön keresztül forgalmazza termékeit. Nagykereskedői listánkat megtalálja honlapunkon a gyorslinkek között.
vissza
Geberit infrás és pneumatikus csaptelepek


Infrás csaptelep
Érintésmentes kézmosás

Többé nincs szükség a szerelvények megérintésére kézmosáskor. A víz automatikusan megindul és csak addig folyik, amíg a felhasználó a sugár alatt tartja a kezét. Ez a komfortos megoldás biztosítja a fokozott higiéniai követelmények betartását, minimális vízfelhasználás mellett.




Pneumatikus csaptelep




Pneumatikus mosdó csaptelepek

A pneumatikus önzáró csaptelepekkel könnyű vizet spórolni. A nyomógomb könnyed érintésére a csap kinyit, majd a beállított idő (5-30 sec.) eltelte után önműködően elzár. Mivel kézmosás után nem kell megérinteni a szerelvényt, használata fokozott higiéniai követelményeknek is megfelel. Nincs szükség hálózatra vagy akkumulátorra; keverővel vagy keverő nélküli kivitelben is választható.
 
 
 

Geberit Kft.    |   1117 Budapest, Alíz u. 2. (Office Garden 2 Irodaház, Fsz.)
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 24879