NYÁK tervezés

NYÁK tervezés
NYÁK tervezés
ELEKTERV Kft. a nyomtatott áramkör tervezés, röviden NYÁK tervezés során a megrendelő által hozott elvi kapcsolási rajz, az alkatrészek NYÁK tervezés szemponjából fontos adatait tartalmazó anyaglista, a panel méreteit és a kötött helyen lévő alkatrészek helyét megadó rajz, esetleg alkatrész minták alapján megtervezi a NYÁK lapot.
A NYÁK tervezés során előállítjuk a nyomtatott áramkör legyártásához szükséges összes dokumentációt, a rajzolati rétegeket leíró GERBER fájlokat, a furatok fúrásához és a kész panel kontúrmarásához szükséges NC fájlokat.

Ha a megrendelő úgy dönt, hogy a NYÁK tervezés feladatát maga oldja meg, a sokféle tervezőprogram valamelyikét használva, az előbb említett GERBER és NC fájlokat kell előállítania, hogy a panel legyártható legyen.
Ebben az esetben azonban fontos, hogy a NYÁK tervezés során figyelembe kell venni a gyártók által megadott határértékeket. Fontos a gyártók által megadott határadatok betartása, mert a gyártástechnológiából adódó korlátokat tartalmazza. Ez biztosítja a NYÁK tervezés során megtervezett nyákllap gyárthatóságát, a tervezőprogramokkal szemben, amelyekben bármit meg lehet tervezni, csak nem biztos, hogy le is lehet gyártani. A tervezés bonyolultabb esete a többrétegű panelek tervezése, ahol figyelembe kell venni, hogy a belső rétegek rézvastagsága 35 mikron, a furatfémezés biztonságosabb érintkezése érdekében. Ezért más adatok vonatkoznak a forrszemek, viák átmérőjére és a körülöttük, illetve az átmenő furatok körüli szigetelő gyűrűkre, mint a külső rétegekben. ELEKTERV Kft. határadatai és további információk megtalálhatók honlapunkon.

ELEKTERV KFT.    |   1116 Budapest, Fehérvári út 130.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 14251