NYÁK gyártás

NYÁK gyártás
NYÁK gyártás
A NYÁK gyártás Budapest XI. kerületében található telephelyünkön történik, cégünk saját tervezése vagy a megrendelő által küldött dokumentáció alapján. A megrendelők igényének maximális kielégítése érdekében a nyomtatott áramkör gyártás darabszáma és határideje is több variáció közül választható. A gyártás ára függ a darabszámtól, a határidőtől és a legyártandó NYÁK fizikai paramétereitől, valamint a kért kikészítéstől.

NYÁK gyártás folyamata

A NYÁK gyártás több lépésből álló folyamat. Az egy és kétrétegű paneleknél a gyártás első lépése a furatok kifúrása. Kétrétegű paneleknél a NYÁK készítés következő lépése a furatokban a vezető réteg kialakítása, hogy a két oldal között az elektromos vezetés biztosított legyen. Ez után következik a rajzolat ( vezetősávok és forrszemek ) kialakítása. A NYÁK gyártás fontos lépése a forrasztandó felületek kikészítése. Ez az ELEKTERV Kft.-nél alapesetben galvanizált ónbevonat. Lehetőség van azonban szelektív ón- vagy aranybevonat készítésére is.

A bevonatok közötti különbségről részletes ismertető található honlapunkon.

A NYÁK gyártás utolsó lépése, amennyiben a megrendelő kéri, a forrasztási helyek kivételével a panel felületére felvitt forrasztásgátló lakkréteg és az alkatrészek körvonalát, pozíciószámát tartalmazó pozíció szita felvitele, illetve a panel kontúrmarása.
A NYÁK gyártás során elkészített NYÁK lapok szerelésében is tudunk segíteni. Az NYÁK beültetés során az árajánlathoz és a szereléshez szükség van az alkatrészek pontos helyzetét jelőlő pozíció szitára és az alkatrészeket leíró anyaglistára ( BOM ). A NYÁK beültetés alkatrészeit a megrendelőnek kell biztosítani.

ELEKTERV KFT.    |   1116 Budapest, Fehérvári út 130.
 Az oldalt szolgáltatja: internetszaknevsor.hu
Adatmódosítás 14251